Om bjurelidsfoto

Bjurelidsfoto

Har ni länge funderat på att få de där kärleksfulla och avslappnade bilderna på er ute i naturen men tiden har inte räckt till? Tillsammans skapar vi era vackra minnen som ni kommer kunna blicka tillbaka på!
Mina största styrkor som fotograf är att jag får er att slappna av och jag är lyhörd på era önskemål.

En fotografering hos mig ska inte kännas som en fotografering utan det ska kännas som ett äventyr där vi skrattar och har roligt tillsammans. Det är magin för att ni ska få så personliga och avslappnade bilder som möjligt. Jag har lätt för att skapa ett förtroende till barnen, där jag pratar och lär känna dem innan en fotografering.

Det tycker jag är väldigt viktigt för att dem inte ska tycka det är tråkigt utan att det blir ett roligt äventyr – ett minne för livet. Vi dansar, skrattar och blåser såpbubblor eller kanske sjunger en sång eller varför inte leka en rolig lek som familj. Vi gör er fotografering till ett äventyr att kunna minnas tillbaka på med kärlek.

Om bjurelidsfoto
barnfotograf uppsala
hundfotograf
Hundfotograf
kontakt bjurelidsfoto

Martina

Om Bjurelidsfoto

Vad roligt att ni hittat hit och att ni vill ha en rolig stund tillsammans hela familjen med massa bus och skratt.
 Martina heter jag, fotografen för er som vill ha personliga bilder med mycket skratt, bus och naturliga poseringar.

Jag älskar att vara ute i skog och mark gärna med familjen eller vår hund och bara få höra på naturens egna musik eller att sätta mig en stund ute och andas in lugnet. Älskar att åka runt i vårt avlånga land och hitta nya vackra smultronställen.

 

Jag är så taggad på att få skapa era personliga bilder som ni alltid kommer att minnas. Min stil handlar om att föreviga er precis som ni är på ett personligt, naturligt och avslappnat sätt. Ni släpper vardagen för en stund och alla måsten och låter er istället ha en rolig stund som familj.

DEYT HANDLAR OM ER

Ni kommer glömma att jag och kameran är där, för ni kommer få leka och busa så mycket under denna stunden  och ni kommer skapa underbara minnen tillsammans med många skratt och naturliga leenden. Det viktigaste är att det handlar om er, och jag gör mitt allt för att ni ska få en riktigt härlig och kul stund tillsammans.

hundfotograf
om bjurelidsfoto
om bjurelidsfoto

Hundfotografering

Föreviga din bästa vän och ha fina minnen kvar för evigt

Barn-/Familjefotografering

Vill du ha en avslappnad och rolig fotografering tillsammans med din familj. Boka er upplevelse nu.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.