Om Bjurelidsfoto

Martina Bjurelid

Har tankarna på att fånga era speciella ögonblick i naturen funnits där länge, men tiden har inte räckt till? Det är här jag kommer in! Tillsammans skapar vi de vackra minnen som kommer att följa er livet ut, där ni får skapa er familjehistoria.

Mina främsta färdigheter som fotograf  ligger i att skapa en avslappnad och personlig fotografering för er. När ni bokar en fotografering, kan ni förvänta er något annorlunda. Det handlar inte bara om att ta bilder och att titta in i kameran, utan det handlar om att skapa ett äventyr där skratt och glädje är huvudrollerna.

För mig är det viktigt att barnen inte bara ser det som en fotografering, utan som ett roligt äventyr. Ni dansar, skrattar och skapar fina minnen tillsammans, blåser såpbubblor, sjunger en sång eller leker någon rolig lek som en familj. Fotograferingen blir ett äventyr och ett minne för livet, fyllt med kärlek och skratt.

familjefotografering
Familjefotograf Uppsala
familjefotografering
hundfotograf
Hundfotograf
kontakt bjurelidsfoto

Martina

Om Bjurelidsfoto

Vad roligt att ni hittat hit och att ni vill ha en rolig stund tillsammans hela familjen med massa bus och skratt.
 Martina heter jag, fotografen för er som vill ha personliga bilder med mycket skratt, bus och naturliga poseringar.

Jag älskar att vara ute i skog och mark gärna med familjen eller vår hund och bara få höra på naturens egna musik eller att sätta mig en stund ute och andas in lugnet. Älskar att åka runt i vårt avlånga land och hitta nya vackra smultronställen.

 

Jag är så taggad på att få skapa era personliga bilder som ni alltid kommer att minnas. Min stil handlar om att föreviga er precis som ni är på ett personligt, naturligt och avslappnat sätt. Ni släpper vardagen för en stund och alla måsten och låter er istället ha en rolig stund som familj.

Ni kommer glömma att jag och kameran är där, för ni kommer få leka och busa så mycket under denna stunden  och ni kommer skapa underbara minnen tillsammans med många skratt och naturliga leenden. Det viktigaste är att det handlar om er, och jag gör mitt allt för att ni ska få en riktigt härlig och kul stund tillsammans.

hundfotograf
om bjurelidsfoto
om bjurelidsfoto

Hundfotografering

Föreviga din bästa vän och ha fina minnen kvar för evigt

Barn-och familjefotografering

Vill du ha en avslappnad och rolig fotografering tillsammans med din familj. Boka er upplevelse nu.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.