hundfotograf

Hundfotograf Uppsala

Där varje svansvift blir en minnesvärd bild

Hej hundälskare!
Era hundar är mer än bara husdjur, de är en familjmedlem.
Små tassar som springer runt dig, varje lek, en svans som viftar glatt nära dig och som gärna ger dig en eller två pussar på kinden. Din bäste vän och även den trognaste som följer dig vart du vill och som aldrig kommer svika dig utan alltid kommer finnas nära dig.
Hundar åldras snabbt och det kan vara svårt att hålla kvar varje ögonblick och minne av din vän. Det handlar om att fånga ögonblicken av glädje, lojalitet och samhörighet mellan hund och ägare.

Genom att fotografera din hund kommer ni tillsammans skapa minnen som är avslappnade och fulla med glädje och varje bild blir ett minne av din hunds personliga charm.  

hundfotograf uppsala

"Dogs never lie about love"
mjuka tassar lämnar djupa avtryck i hjärtat

Min första hund Nikita skaffade jag för 12 år sedan, en hund som förde med sig så mycket kärlek. Hon blev min trofasta vän och som följde mig överallt och barnen älskade henne. Jag skaffade henne när min yngsta dotter var 8 månader så de växte upp med varandra. År 2021 på hösten fick jag tyvärr låta min vän somna in, pga sjukdom ett av de jobbigaste besluten jag tagit. Men jag är så glad idag att jag har så fina minnen av henne och bilder som både hänger på väggen och finns i våra minnen. Hon var en speciell hund och hon gjorde många avtryck i mitt hjärta.

Har ni frågor?

Nedan kan du läsa om allt du behöver veta innan, under och efter fotograferingen

FAQ

Hur bokar jag
Det första steget är att kontakta oss via vårt bokningsformuläret längst ner på hemsidan. 
Efter förfrågan kollar jag efter ett passande datum och tid som fungerar för oss båda. Berätta gärna om din hund  så som ålder, ras  och om det är något speciellt den gillar eller är rädd för och om du har några särskilda önskemål för sessionen.

 När vi bokat in ett datum och tid kommer jag skicka  en faktura på bokningsavgiften, detta garanterar ert datum.

Innan fotograferingen kommer du få en PDF skickad på mail med lite att tänka på inför fotograferingen.

Vart utgår du ifrån
Jag är bosatt utanför Uppsala och jag har många fina platser vi kan vara på. Har ni ett eget ställe som ni vill skapa minnen vid, berätta så kan jag kolla in platsen innan fotograferingen så ljuset och naturen runt er blir perfekt.

Inför fotograferingen har vi en kort konsultation på  på mail, om dina önskemål och vad du förväntar dig av vår fotografering, Ofta kan det vara bra att börja med lite actionbilder så hunden får springa av sig innan den ska sitta stil. Vi anpassar oss helt efter din hund och att det ska bli en rolig och fin stund.

Vi möts upp på platsen vi tillsammans kommit överens om.

Under tiden jag fotograferar guidar jag dig i hur du får hunden att posera på ett så bra sätt som möjligt. 

Jag försöker hålla stunderna som hunden behöver stanna i en position korta och ber dig ofta att gå och belöna så att hunden tycker det är värt och kul! 

Vill du posa tillsammans med din hund guidar jag er för att få så fina bilder som möjligt.

Mitt mål med varje fotografering är att du och din hund ska gå hem med en härlig känsla och känna att ni har haft en fin och rolig stund tillsammans. 

Ca 14 dagar efter vår fotografering får ni tillgång till ett onlinegalleri där ni väljer ut era bilder. 

När ni valt ut era bilder, får ni bilderna levererade i  högupplöst format. De högupplösta är anpassade för framkallning.

Favoritgodis, en rolig leksak,  boll och gärna vatten. Eller något annt kul som hunden gärna gillar.

Hunden får gärna vara rastad men inte helt slut . Att fokusera och sitta still är oftast väldigt tröttsamt för hunden, därför arbetar vi i korta pass och går alltid efter vad din hund orkar. Hunden behöver inte vara lös utan det går bra med koppel eller långlina. Vid önskemål så redigerar jag bort halsband och koppel.

hundfotograf uppsala
hundfotograf uppsala

Pris för Hundfotograf Uppsala

Fotografering 1 – 1 ,1/2 timme
Utlåning av rekvisita
Online webbgalleri
5 digitala högupplösta bilder 
Välj dina favoriter från ett urval av ca 30 bilder
Överaskning till hunden

2500 kr

BOKNINGSFÖRFRÅGAN HUNDFOTOGRAFERING

Hundfotograf Uppsala

Sociala medier

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.