Barn-och familjefotografering uppsala

Uppsala - Sverige

Du har säkert hört att tiden springer iväg när barnen är små, och helt plötsligt så har de blivit stora. Det är de små stunderna, när de kan sitta själva, lär sig krypa, första leendena, när de lär sig leka, läsa/titta i en bok tillsammans med er och de härliga skratten som skapar er egna familjehistoria.
Att föreviga dessa ögonblick på bild ger er inte bara vackra foton att visa upp, utan det blir också en tidskapsel av kärlek, glädje och samhörighet som ni kommer vilja titta tillbaka på.

Så ge dig själv och dina barn er egna berättelse där ni har fångat tiden under deras barndom genom en rolig och mysig barn- och familjefotografering där varje bild är ett konstverk för er speciella historia. Era barn kommer att kunna bläddra genom dessa bilder när de blir äldre och se tillbaka på de fantastiska stunderna de delade med sina föräldrar och syskon.

Fånga stunderna som blir livslånga minnen

Hos mig får barn vara barn, inga stela poser och att de tvingas titta in i kameran. Det är en upplevelse där ni som familj kan koppla av, ha roligt och skapa minnen tillsammans. Inga stela leenden eller konstgjorda poser, bara äkta känslor av glädje och samhörighet genom massa lek och bus.
Så varför vänta? Låt oss tillsammans skapa er  familjehistoria som kommer att vara lika unik som ni är. Låt oss börja skapa magi tillsammans!

Familjefotografering uppsala
Familjefotografering
Familjefotografering
Familjefotograf Uppsala
Familjefotografering uppsala
Familjefotograf Uppsala
Familjefotografering uppsala
barnfotografering uppsala

Såhär går det till att boka en barn-och familjefotografering uppsala

Familjefotograf Uppsala

01

Funderar du på att fotografera ditt barn eller familj, då är ni varmt välkomna att skicka in er bokningsförfrågan nu.
familjefotograf Uppsala

02

Du kan skicka in din boknings förfrågan längst ner på sidan och du får svar inom 24 timmar. Skriv gärna om ni har önskemål om plats eller datum för fotograferingen. Skriv även gärna hur många ni är i familjen och ålder.
familjefotograf Uppsala

03

När du har skickat in din bokning är det dags att kolla på en passande tid för fotograferingen. Tiderna är preliminära så vi får klar er bokning. Nu får du en boknings faktura, i denna ingår inga bilder utan det skickas en ny faktura när ni valt ut era bilder och vilket bildpaket ni önskar.
Familjefotografering uppsala
Familjefotografering uppsala
Barnfotografering uppsala

Hej, kära familjer!

Martina här, er fotograf på Bjurelidsfoto. Mitt hjärta slår för att fånga ögonblicken, de äkta skratten, de värmande kramarna och lekfulla stunderna som visar på er familjs historia.

Som mamma och fotograf förstår jag vikten av att ha bilder som berättar ens historia på ett äkta och kärleksfullt sätt. Med en passion för bus, lek och kärlek, strävar jag efter att skapa bilder som inte bara är vackra att titta på, utan som också fångar er personlighet och samhörighet som familj.

När ni bokar mig som er familjefotograf får ni mer än bara bilder – ni får en upplevelse. Tillsammans ska ni få utforska vackra platser, skapa fantastiska minnen och ha en riktigt rolig stund tillsammans. Jag älskar att skapa en avslappnad atmosfär där ni kan vara er själva och låta er personligheter lysa framför kameran.

Genom mina bilder vill jag fånga känslan av er familj, oavsett om det är lekfulla stunder i parken, mysiga stunder hemma eller äventyr i naturen. Varje bild är ett konstverk som kommer att vara en kär skatt för er att hålla nära era hjärtan för alltid.
 Kontakta oss idag för att boka er nästa fotografering och låt oss skapa era historia  tillsammans!

 

Bjurelidsfoto

Fantastisk bonding-upplevelse med sonen! Martina är pedagogisk och lyssnar in busfrön på ett väldigt fint sätt. Så himla nöjda med både upplevelse & resultat!

veronica Hübinette Barnfotografering

Har ni frågor?

Varje bild berättar en historia, och er familj har den mest fantastiska!

FAQ

Familjefotograf Uppsala
Familjefotograf Uppsala
I varje leende, varje blick och varje skratt finns en hel värld av kärlek.
LEDIGA TIDER

Mars: 3
April: 5
Maj: 3

Barn-och familjefotografering

Det är samma pris oavsett om ni ska fotograferas som familj eller om det bara är barnet/barnen.

Fotografering 1 – 1 ,1/2 timme
överraskning till barnet-/barnen
Konsultation inför fotografering
Online webbgalleri

1200 KR

I detta pris ingår ej bilder utan detta köps separat efter fotograferingen

SKICKA DIN BOKNINGSFÖRFRÅGAN
Barn-och familjefotografering

Mail: kontakt@bjurelidsfoto.se
Telefon: 0762209519

fotograf Uppsala

Barn-och familjefotografering

Adress

Jg Fredlundsväg 4, 74732 Alunda

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.