Barn-och familjefotografering uppsala

Uppsala - Sverige

Visst går tiden fort när barnen är små? Innan du vet ordet av har de tagit sina första steg, lärt sig skratta och vuxit ur sina första kläder. De små stunderna, som när de lär sig krypa, lära sig gå,  läsa en bok tillsammans eller skrattar åt något busigt, skapar er unika familjehistoria.

Att föreviga dessa ögonblick på bild ger er inte bara vackra foton att visa upp, utan även en ovärderlig tidskapsel fylld med kärlek, glädje och samhörighet. Genom en rolig och avslappnad familjefotografering fångar vi de genuina stunderna som ni kommer att vilja titta tillbaka på gång efter gång.

Låt oss skapa er berättelse genom bilder som speglar era barns barndom. Tänk er att bläddra genom ett album fyllt med glada minnen där era barn kan se tillbaka på de fantastiska stunderna med föräldrar och syskon.

Fånga stunderna som blir livslånga minnen

Hos Bjurelidsfoto får barn vara barn. Ingen behöver oroa sig för stela poser eller tvingade leenden. Istället skapar vi en avslappnad atmosfär där ni som familj kan koppla av, leka och ha roligt tillsammans.

Varför vänta? Låt oss tillsammans skapa er familjehistoria som kommer att vara lika unik som ni är. Kontakta oss idag för att boka er familjefotografering och börja skapa magiska minnen att vårda för alltid!

Familjefotografering uppsala
Familjefotografering
Familjefotografering
Familjefotograf Uppsala
Familjefotografering uppsala
Familjefotograf Uppsala
Familjefotografering uppsala
barnfotografering uppsala

Såhär går det till att boka en barn-och familjefotografering uppsala

Familjefotograf Uppsala

01

Funderar du på att fotografera ditt barn eller familj, då är ni varmt välkomna att skicka in er bokningsförfrågan nu.
familjefotograf Uppsala

02

Du kan skicka in din boknings förfrågan längst ner på sidan och du får svar inom 24 timmar. Skriv gärna om ni har önskemål om plats eller datum för fotograferingen. Skriv även gärna hur många ni är i familjen och ålder.
familjefotograf Uppsala

03

När du har skickat in din bokning är det dags att kolla på en passande tid för fotograferingen. Tiderna är preliminära så vi får klar er bokning. Nu får du en boknings faktura, i denna ingår inga bilder utan det skickas en ny faktura när ni valt ut era bilder och vilket bildpaket ni önskar.
Familjefotografering uppsala
Familjefotografering uppsala
Barnfotografering uppsala

Hej, kära familjer!

Martina här, er fotograf på Bjurelidsfoto. Mitt hjärta slår för att fånga ögonblicken, de äkta skratten, de värmande kramarna och lekfulla stunderna som visar på er familjs historia.

Som mamma och fotograf förstår jag vikten av att ha bilder som berättar ens historia på ett äkta och kärleksfullt sätt. Med en passion för bus, lek och kärlek, strävar jag efter att skapa bilder som inte bara är vackra att titta på, utan som också fångar er personlighet och samhörighet som familj.

När ni bokar mig som er familjefotograf får ni mer än bara bilder – ni får en upplevelse. Tillsammans ska ni få utforska vackra platser, skapa fantastiska minnen och ha en riktigt rolig stund tillsammans. Jag älskar att skapa en avslappnad atmosfär där ni kan vara er själva och låta er personligheter lysa framför kameran.

Genom mina bilder vill jag fånga känslan av er familj, oavsett om det är lekfulla stunder i parken, mysiga stunder hemma eller äventyr i naturen. Varje bild är ett konstverk som kommer att vara en kär skatt för er att hålla nära era hjärtan för alltid.
 Kontakta oss idag för att boka er nästa fotografering och låt oss skapa era historia  tillsammans!

 

Bjurelidsfoto

Fantastisk bonding-upplevelse med sonen! Martina är pedagogisk och lyssnar in busfrön på ett väldigt fint sätt. Så himla nöjda med både upplevelse & resultat!

veronica Hübinette Barnfotografering

Har ni frågor?

Varje bild berättar en historia, och er familj har den mest fantastiska!

FAQ

Familjefotograf Uppsala
Familjefotograf Uppsala
I varje leende, varje blick och varje skratt finns en hel värld av kärlek.
LEDIGA TIDER

Juni: 1
Juli: Fullbokad
Aug: 4

Barn-och familjefotografering

Det är samma pris oavsett om ni ska fotograferas som familj eller om det bara är barnet/barnen.

Fotografering 1 – 1 ,1/2 timme
överraskning till barnet-/barnen
Konsultation inför fotografering
Online webbgalleri

1200 KR

I detta pris ingår ej bilder utan detta köps separat efter fotograferingen

SKICKA DIN BOKNINGSFÖRFRÅGAN
Barn-och familjefotografering

Mail: kontakt@bjurelidsfoto.se
Telefon: 0762209519

fotograf Uppsala

Barn-och familjefotografering

Adress

Jg Fredlundsväg 4, 74732 Alunda

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.