Parfotografering Uppsala

Hur ofta gör du och din partner något mysigt och romantiskt tillsammans bara ni två, och visar hur mycket ni älskar varandra?
För många av oss kan vardagen vara fylld med allt för mycket stress.
Då kan det vara skönt att få stanna upp och glömma allt annat och istället lägga fullständig fokus på bara dig och din kärlek.

Tänk dig att att du blundar och tar dig tillbaka till er första tid. Känner den sprittande känslan av fjärilar i magen och bubblande ny förälskelse som sprider sig i hela kroppen och får dig att le stort.
Tänk hur mysigt det blir att få ägna just er stund till att få återskapa och uppleva känslan och minnena av er första tid ihop som du precis kände.

Genom Beloved återskapar vi den kärleken och den romantiska stämningen ni känner för varandra. En beloved fotografering är inte uppställt och ” titta in i kameran och le” utan det är en avslappnad fotografering där er personlighet kommer fram och ni får äkta och genuina leenden på bild. 

En beloved fotografering påminner er om varför ni älskar varandra!

parfotografering uppsala
bjurelidsfoto
parfotografering uppsala
Martina Bjurelid

det är jag som är martina

Jag är en natur älskare som gärna åker ut på äventyr i vårt vackra land. Det får gärna gå till ett vackert fjäll i Idre, till en murrig trollskog där man kan vandra eller vid ett par rauker på Gotland.

Jag och min man gifte oss för snart 10 år sedan på ett par klippor i Roslagen, med närmaste familjen. Vi hade köpt med oss catering och åt en mysig lunch ute och skålade i champagne i havs brisen. I sommar har vi varit tillsammans i 17 år.

Älskar att kolla på inredning och sitter gärna och kollar inspiration på Instagram och Pinterest. Drömmer om att en dag få bygga ett Sekelskiftehus.

Vill du ha en fotograf som gillar äventyr och nya vackra platser. Som är lyhörd för era önskemål före, under och efter fotograferingen. Så att fotograferingen känns både rolig och avslappnad så ni är er själva. Då är jag fotografen för er.

parfotografering
parfotografering uppsala
parfotografering Uppsala
parfotografering uppsala

BOKA

Känner ni att ni hittat rätt fotograf? Då är ni varmt välkomna att skicka in er bokningsförfrågan längst ner på sidan. Efter er förfrågan kollar jag efter ett passande datum och tid som fungerar för oss båda. Ni får gärna i bokningsformuläret berätta om er själva. Innan fotograferingen skickar jag ut ett mail med frågor till er båda som ni gärna får svara på var för sig, detta för att jag ska lära känna er bättre.FOTOPLATS/FOTOGRAFERINGEN

Någon dag innan fotograferingen bestämmer vi vart vi ska träffas. Jag väljer mina fotoplatser med stor omsorg för att få det bästa ljuset.
Vi hörs alltid dagen innan för att stämma av med vädret så att det inte är regn, då bokar vi om tiden. På fotodagen möts vi upp och ni får en mysig stund tillsammans med närhet och skratt. 


EFTER FOTOGRAFERINGEN


Inom 14 dagar får ni inloggningen till ert privata webbgalleri, där ni i lugn och ro kan gå igenom era bilder. När ni valt klart skickas den slutliga fakturan ut. När den är betalad kommer ni få en neddladdningslänk med era valda bilder.

parfotografering

Frågor och svar

De vanligaste frågorna

Jag rekommenderar er att boka så fort ni vet att ni vill fotograferas tillsammans! Men gärna 1 månad innan så vi hinner planera er fotografering. Mina tider brukar gå åt fort, så jag rekommenderar er att boka så snart som möjligt

När det gäller kläder rekommenderar jag kläder som inte är för mörka. Ljusa färger lyfter era bilder mer än om ni bär mörkt, då mörkt kan göra bilderna väldigt kontrast rika.  Exempel på färger som fungerar ihop är pastellfärger som ger en mjuk känsla i bilderna tex puderrosa, ljusblått, ljusgrått och cremé men även jordnära färger så som grönt, brunt och vinrött.

Om vädret inte är på vår sida den bokade dagen, bokar jag om er dag kostnadsfritt. Vid bokningen kan vi boka in 2 dagar för att ha en som backup. Jag tycker det är viktigt att ni får en fin och mysig dag tillsammans och då är ljuset väldigt avgörande.

Ni får använda bilderna till era sociala medier och göra olika framkallningar. Vill ni dela bilderna på sociala medier skulle jag bli jätte glad om ni vill tagga Bjurelidsfoto 

Det är en avgift för själva fotograferingen. Startavgiften reserverar ert datum och tid men också för fotograferingen. 
Vi fotograferar i ca 60 minuter, men det kan även bli mer, då jag vill ha en avslappnad fotograferingen så kan tiden dra ut ibland.

Många av mina kunder tycker det är jätte jobbigt att behöva stå framför en kamera, att det är både läskigt och att de känner sig obekväma och att de aldrig blir bra.

Genom beloved tekniken kommer jag hjälpa er att bli avslappnade och att ni får en mysig och rolig stund tillsamman och inga uppställda ” sitt här och titta in i kameran” utan genom lek och roliga övningar kommer ni känna att tiden springer iväg och att ni haft det både mysigt och roligt tillsammans, ni kommer knappt märka att jag är där.

parfotografering

  Martina, ”vill tacka dig från djupet av mitt hjärta. Såg bilderna, det betyder verkligen så otroligt mycket för oss att vi fick göra denna fotografering. ”

Rebecca & Ahmed

Kärleksfotografering September 2020

PRISLISTA

STARTKOSTNAD

En startkostnad bekräftar ert bokade datum, konsultation innan fotograferingen och för själva tiden vi fotograferar.

1500 kr

DIGITALA FILER

Det är de högupplösta bilderna ni valt i galleriet som ni får på mail. De kan sen framkallas fritt som förstoringar eller andra fotoprodukter.

Paket 5 bilder: 2500 kr
Paket 10 bilder: 3500 kr

Alla bilder från galleriet: 6200 kr, inklusive fotobok och USB-sticka

HIGHLIGHTFILM

2 minuter lång film som vi spelar in under fotograferingen. Att ha en film på er tillsammans är en jätte fin investering för framtiden, en film som är fylld av känslor, kärlek, skratt och massa mys. Meddela innan fotograferingen att ni vill lägga till även filmning.

3500 kr

parfotograf uppsala

BOKNINGSFORMULÄR

Välkommen med er bokning, jag ser så fram emot att att höra av er.

När ni fyllt i formuläret återkommer jag till er så snart som möjligt