Your Lovestory Parfotografering Uppsala - Stockholm

Avslappnad och personlig parfotografering i Uppsala

Parfotografering är en rolig dejt ihop med din stora kärlek​

Tänk dig att du blundar och tar dig tillbaka till er första tid. Känner den sprittande känslan av fjärilar i magen och bubblande ny förälskelse som sprider sig i hela kroppen och får dig att le stort.

Tänk hur mysigt det blir att få ägna just er stund till att få återskapa och uppleva känslan och minnena av er första tid ihop som du precis kände.

Har ni nästan inga bilder på er tillsammans?
Har ni som många andra knappt några bilder på er tillsamman som par, utan bara mobil selfies som är suddiga
Vill ni skapa fina minnen tillsammans?
För många av oss kan vardagen vara fylld med allt för mycket stress. Då kan det vara skönt att få stanna upp och glömma allt annat och istället lägga fullständig fokus på bara dig och din kärlek.
Hundfotografering Uppsala

Jag är ute efter de äkta känslorna, de äkta leenden och skratten och där ni är er själva.

Vad roligt att ni hittat hit och att ni vill fira er kärlek lite extra med denna underbara dejt. Martina heter jag, fotografen för er som vill ha personliga bilder med mycket skratt och värme. Jag älskar att vara ute i skog och mark gärna med familjen eller vår hund och bara få höra på naturens egna musik eller att sätta mig en stund ute och andas in lugnet. Älskar att åka runt i vårt avlånga land och hitta nya smultronställen 

Vad härligt att ni vill göra denna mysiga dejt tillsammans och visa er kärlek för varandra. Jag är så taggad på att få skapa era minnen som ni alltid kommer att minnas. Min stil handlar om att föreviga er kärlek precis som den är på ett personligt, naturligt och avslappnat sätt. Ni släpper vardagen för en stund och alla måsten och låter istället känslorna styra er fotografering. 

DET HANDLAR OM ER

Ni kommer glömma att jag och kameran är där, ni kommer tillsammans skapa vackra minnen och bilder. Det viktigaste är att det handlar om er, och jag gör mitt allt för att föreviga er kärlek för varandra.

parfotografering uppsala
Inga stela poser

Inga stela poser

Jag älskar dem äkta leenden och rörelserna i en bild. Inga konstiga och uppställda poser med påtvingade leenden. Utan bilderna ska vissa era naturliga känslor, er personlighet och den kärlek ni känner för varandra. Jag finns där för er under hela fotograferingen och kommer vägleda er.
En mysig stund tillsammans

En mysig stund tillsammans

Var det länge sedan ni gjorde något bara ni tillsammans? Se detta som en dejt där ni får uppleva något nytt och spännande tillsammans. Ni kommer att skratta, mysa och få olika uppdrag tillsammans där ni kommer kunna komma varandra närmare. Tillsammans skapar vi era personliga och avslappnade bilder. Mitt mål är att ni ska gå ifrån denna fotografering med nya härliga minnen.
Vacker natur

Vacker natur

Det finns många magiska platser i vårt avlånga land. Jag vet många fina platser att besöka där vi kan skapa magi. Eller har ni en egen favoritplats som ni vill fotas på som betyder något extra för er? Jag älskar själv både skogen och havet och älskar att vara ute i vår vackra natur för alla ställen har något att berätta. Det kan vara på en klippa, en mysig och murrig skog eller bland stora vackra ekar eller varför inte på ett berg i fjällen.

Er upplevelse

1. Bokning

Det första ni gör att skicka in  er bokningsförfrågan längst ner på sidan. Sen letar vi efter ett datum till er. När bokningsfakturan är betalad har ni fått ert garanterade datum.

2. Planering

Jag kommer skicka er en PDF med information inför fotograferingen där det står allt ni behöver veta inför fotograferingen.
Det kommer även skickas med en massa frågor som ni gärna får svara på var för sig och skicka tillbaka till mig. Jag kommer även kolla ut en plats som kommer passa efter era önskemål.
Vi hörs alltid dagen innan för att stämma av med vädret så att det inte är regn, då bokar vi om tiden.

3. Fotografering

Eran dag är äntligen här! Ni kommer få en mysig och rolig stund tillsammans och bara försöka koppla bort vardagen för ett tag och alla dessa måsten och bara tänka på er och er kärlek. Jag kommer fokusera på er så att ni får en så mysig och rolig stund med varandra.

4.Bildleverans

Bilderna kommer ni få i ett personlig webbgalleri inom 14 dagar. Där ni kommer kunna välja ut era favoriter 

FAQ

VI ÄR INTE VANA FRAMFÖR KAMERAN

Jag förstår er och så är det för dem allra flesta. Istället för stela och uppställda poser, guidar jag er igenom hela fotograferingen. Mitt mål är att ni ska ha en rolig och mysig stund tillsammans.

VAD GÖR VI OM DET REGNAR

Vädret växlar väldigt bra i vårt land och man vet aldrig riktigt hur det ska vara. Men dåligt väder kan vara väldigt vackert att fotografera i och ge effektfula bilder. Skulle ni vilja fotas i regn gör jag gärna en sån fotografering med er. Vill ni inte fotas i regn bokar vi självklart om er dag till en annan.

VAR FOTOGRAFERAR DU

Jag utgår från Alunda som ligger en bit utanför Uppsala, men reser gärna för att få upptäcka nya vackra ställen

VAD HÄNDER VID SJUKDOM

Det är ingen fara. Meddela mig bara innan fotograferingen att ni är sjuka så har ni fri ombokning. Samma gäller om jag blir sjuk.

KAN DU HJÄLPA OSS HITTA EN PLATS

Självklart! Vi går igenom era önskemål och jag letar efter en plats som passar er. Har ni ett eget smultronställe som ni skulle vilja vara vid, berätta så kan jag kolla hur platsen ser ut.

ER FOTOUPPLEVELSE

DETTA INGÅR

  • PDF med information och hjälp inför fotograferingen
  • Konsultation via telefon 
  • 1 – 1,5 timmes rolig och avslappnad fotografering
  • 5 digitala högupplösta bilder via ett webbgalleri
  • En överaskning till er som par
  • Resa inom Uppsala ingår

3500 Kr

Bokningsförfrågan kärleksfotografering

Parfotografering Uppsala kontakt@bjurelidsfoto.se

@Martina Bjurelid 2022/2023

bjurelidsfoto