En mysig minisession i höstens färger

17 Oktober mellan 10-13 ( begränsat antal platser)

Minnen för livet

Äntligen är det dags för en mysig minisession som går i höstens vackra färger.
Det här är en kortare fotografering som kommer ske utomhus. Där ni kommer komma till en uppställd scen där vi hängt upp en sänghimmel i ett träd, lampslinga, massa mysiga filtar och kuddar man kan gosa in sig i. Visst låter det mysigt? Genom  bus fångar jag era barns personliga skratt och leenden.

En Mini-Session sker på en redan förbestämd fotoplats i Alunda och under en kortare fotostund än mina ordinarie sessioner. Det blir ingen köbildning, dina 20 minuter får du ha i lugn och ro.
Vad som mer skiljer en Mini-Session från en ordinarie session är att det ingår 3 st högupplösta digitala bilder som du inom en vecka väljer ut från ett galleri på nätet med ca 15 bilder. (galleriet får du tillgång till ca 2 veckor efter din fotografering) 

Fotograf Martina Bjurelid

Om mig

Jag är en naturälskare som gärna åker ut på äventyr i vårt vackra land. Resan får gärna gå till ett vackert fjäll i Idre, till en murrig trollskog där man kan vandra eller vid ett par rauker på Gotland.

Jag är en fotograf som jobbar med Beloved där vi genom lek, skratt och andra tokigheter får fram era genuina och personliga känslor. Vi  skapar tillsammans minnen som varar för evigt. Det är inte bara en fotografering, utan ett äventyr och en upplevelse ni kommer att vilja minnas tillsammans.

Jag älskar att skapa äkta, personliga och  kärleksfulla minnen.

 

Vi är så nöjda!

Familjefotograf: Referens

VAD INGÅR

I en barn-/ familjefotografering

Tid
fotografering  20 minuter

Datum
17 oktober

Vad ingår
I paketet får ni 3 högupplösta bilder, som ni får välja från ett urval. Självklart kan ni köpa till extra bilder

Att tänka på
I samband med bokning mailar jag en faktura till dig. Denna ska vara betald inom två dagar för att din bokning ska vara giltig.
Är barnen frusna av sig, klä dem lager på lager för att hålla dem varma, om det är en kylig dag.

 

Pris: 1400 kr

Boka er minisession längre ned på sidan

Helt underbara bilder!

Familjefotograf: Referens

Boka din minisession

Platserna är begränsade för denna fotografering

Ni bokar genom att klicka på datumet den 17 Oktober och välja ut den tid som passar er och sen kommer jag höra av mig till er så snart jag sett er tidsbokning.