Hundfotografering Uppsala

FÖREVIGA ER SPECIELLA TID TILLSAMMANS

Små tassar som springer runt dig, en svans som viftar glatt nära dig och som gärna ger dig en eller två pussar på kinden. Din bäste vän och även den trognaste som följer dig vart du vill och som aldrig kommer svika dig utan alltid kommer finnas nära dig.

Din hund finns med dig i en stor del  av din vardag och kommer finnas med dig i många år, jag vill hjälpa dig att kunna minnas tillbaka till de vackra stunderna!
Då hunden leker med en boll, ni busar i skogen eller lär er olika trix tillsammans.
Jag ger er bilder från stunden som är nu och ger er fina minnen som du alltid kommer kunna titta tillbaka på.

hundfotografering
Hundfotografering Uppsala
Hundfotografering Uppsala
Hundfotografering Uppsala
hundfotografering schäfer
hundvalp foto
sebiren husky valp

HUR GÅR EN HUNDFOTOGRAFERINGEN TILL?

För din hund kan en fotografering vara en väldigt konstig upplevelse där den får träffa en främmande människa som ligger på marken med en kamera och gör olika ljud och rörelser. 
Därför tar vi fotograferingen i hundens takt och vi jobbar i ett lugnt tempo med ingen stress.
Vill du som ägare också vara med tillsammans med din hund går det jätte bra och jag kommer vägleda er tillsammans för att du ska få de minnesvärda och personliga bilderna som du kan hänga upp på väggen.

Mitt mål med varje fotografering är att du och din hund ska gå hem med en härlig känsla och känna att ni har haft en mysig och rolig stund tillsammans. 

hund och ägare
hundfotografering uppsala
hundvalp fotografering
hundvalp

Stärk relationen till din hund och gör något roligt tillsammans!

Jessica är utbildad hundinstruktör. Hon brinner för hunden som individ och hjälper människor med olika verktyg för att stärka relationen mellan hund och ägare.

Kolla in hennes kursutbud och se om det är någon kurs som passar er.

"Dogs never lie about love"

Vad roligt att du hittat hit och att du vill ha en rolig och mysig stund med din hund.
 Martina heter jag, fotografen för er som vill ha personliga bilder med naturliga poseringar och vacker miljö. Jag älskar att vara ute i skog och mark, gärna med familjen och våra hundar. Bara få höra naturens egna musik eller sätta mig en stund ute och andas in lugnet.

Älskar att åka runt i vårt avlånga land och hitta nya vackra smultronställen. Vi åker ofta upp till fjällen och vandrar med våra hundar. Jag har själv en schäfer och en pudel och de ger en så mycket glädje i vardagen. Trots vår stressiga vardag så är det de som får en att landa och komma ner i varv. Hunden är verkligen ens bästa vän.

Jag är så taggad på att få skapa era personliga bilder som ni alltid kommer att minnas och som ni kan sätta upp på era väggar.

 

 

mjuka tassar lämnar djupa avtryck i hjärtat

Min första hund Nikita skaffade jag för 10 år sedan, en hund som förde med sig så mycket kärlek. Hon blev min trofasta vän och som följde mig överallt och barnen älskade henne. Jag skaffade henne när min yngsta dotter var 8 månader så de växte upp med varandra. År 2021 på hösten fick jag tyvärr låta min vän somna in, pga sjukdom ett av de jobbigaste besluten jag tagit. Men jag är så glad idag att jag har så fina minnen av henne och bilder som både hänger på väggen och finns i våra minnen. Hon var en speciell hund och hon gjorde många avtryck i mitt hjärta.

Hundvalp fotografering Uppsala
hundfotografering
hundfotograf uppsala
hundfotografering uppsala
hundfotograf stockholm

Har ni frågor?

Nedan kan du läsa om allt du behöver veta innan, under och efter fotograferingen

FAQ

Hur bokar jag
Känner ni att ni hittat rätt fotograf?  Då är ni varmt välkomna att skicka in er bokningsförfrågan längst ner på sidan. Efter er förfrågan kollar jag efter ett passande datum och tid som fungerar för oss båda. Ni får gärna i bokningsformuläret skriva hundens ålder, om det är något speciellt den gillar eller är rädd för osv, detta kan underlätta under fotograferingen. När vi bokat in ett datum och tid kommer jag skicka  en faktura på bokningsavgiften, detta garanterar ert datum.

Innan fotograferingen kommer du få en broschyr skickad på mail med lite att tänka på inför fotograferingen.

Vart utgår du ifrån
Jag är bosatt utanför Uppsala och jag har många fina platser vi kan välja på. Har ni ett eget ställe som ni vill skapa minnen vid, berätta så kan jag kolla lite på plaster så ljuset och naturen runt er blir perfekt.

Inför fotograferingen har vi en kort konsultation på telefon eller på mail, om dina önskemål och vad du förväntar dig av vår fotografering, Ofta kan det vara bra att börja med lite actionbilder så hunden får springa av sig innan den ska sitta stil. Vi anpassar oss helt efter din hund och att det ska bli en rolig och fin stund.

Vi möts upp på platsen vi tillsammans kommit överens om.

Under tiden jag fotograferar guidar jag dig i hur du får hunden att posera på ett så bra sätt som möjligt. 

Jag försöker hålla stunderna som hunden behöver stanna i en position korta och ber dig ofta att gå och belöna så att hunden tycker det är värt och kul! 

Vill du posa tillsammans med din hund guidar jag er för att få så fina bilder som möjligt.

Mitt mål med varje fotografering är att du och din hund ska gå hem med en härlig känsla och känna att ni har haft en fin och rolig stund tillsammans. 

Ca 14 dagar efter vår fotografering får ni tillgång till ett onlinegalleri där ni väljer ut era bilder. Bilderna får bara användas för urval och inte sparas ner från galleriet. 

När ni valt ut era bilder, får ni bilderna levererade i  högupplöst format. De högupplösta är anpassade för framkallning.

Favoritgodis, en rolig leksak,  boll och gärna vatten. Eller något annt kul som hunden gärna gillar.

Hunden får gärna vara rastad men inte helt slut . Att fokusera och sitta still är oftast väldigt tröttsamt för hunden, därför arbetar vi i korta pass och går alltid efter vad din hund orkar. Hunden behöver inte vara lös utan det går bra med koppel eller långlina. Vid önskemål så redigerar jag bort halsband och koppel.

hundfotografering
Hundfotograf stockholm
Hundfotografering Uppsala
schäfer foto
valp fotografering
schäfer foto
hundfotograf Uppsala
PRIS

Hundfotografering Uppsala

Fotografering 1 – 1 ,1/2 timme
Utlåning av rekvisita
Online webbgalleri
5 digitala högupplösta bilder 
Välj dina favoriter från ett urval av ca 30 bilder
Överaskning till hunden

Hund schäfer

BOKNINGSFÖRFRÅGAN HUNDFOTOGRAFERING

Sociala medier