Isabell -Österbyrbruk
Vi är mycket nöjda med vår gravidfotografering med Martina! Hon gav ett engagerat intryck och kom med förslag på olika typer av bilder som passade årstiden. Hon lyssnade också på våra egna idéer och hjälpte oss att göra det bästa av dem. Det var ingen stress under fotograferingen och vi kände oss avslappnade framför kameran. Rekommenderar! ​
Föregående
Nästa

Gravidfotografering Uppsala

Uppsala – Roslagen – Stockholm

HÄLFTEN DU, HÄLFTEN DIN STORA KÄRLEK

Från det att du får pluset på stickan kan du känna hur mycket du älskar det lilla livet som växer inom dig. Häften du och hälften din stora kärlek. En stor längtan efter att få veta vem det är som finns där inne. En liten människa som du kan känna av buffar och sparkar ifrån när du pratar med magen eller smeker och sjunger för den.

Trots den stora kärleken kan du känna en stor oro, du kanske inte mår så bra pga illamående eller foglossning och även känna dig trött ofta. Du känner inte igen dig själv och din kropp längre trots kärleken som strömmar över det lilla livet som växer inom dig. Många av mina kunder har aldrig tänkt på en gravidfotografering, mycket för att de inte känner igen sig själva och tycker att dem inte blir bra framför kameran.

För mig är det viktigt att ni ska få bevara känslan från när ni fick se pluset på stickan, den glädjen och kärleken som ni har till livet i magen. Att få bevara den känslan på bild och kunna minnas tillbaka till som familj
Välkommen till Bjurelidsfoto er gravidfotograf i Uppsala

NATUREN

PERSONLIGT

AVSLAPPNAT

Rose, Stockholm

“We really loved all the photos. Feels like I’m a fairy godmother of all pregnant women here. This is one of the most amazing feelings and experienced i had, it was too cold outside when we took those photos but u have to get the big smile of happiness with my supportive husband, nevertheless everithing was absolutely fine bacause our photographer Martina was very accommodating with blankets and mmm yummy warm hot chocolate or coffee if u want too in a cold weather. Thank you very well, Miss Martina <3 "

Vår

(Bf juni- augusti) 
Det är något helt speciellt med våren och allt som blommar. Vitsippor och blåsippor som tittar fram och vacker natur, våren ger ett väldigt mjukt och vackert ljus innan solen går ner.

Sommar

Bf september- november) 
Sommar och sol och underbara varma  härliga sommar kvällar. 

Höst

(Bf december- februari)
Naturen är riktigt vacker denna årstid, alla vackra färger både i träd och på marken och man får varma och mjuka toner i sina bilder när solen är framme. 

Gravidfotografering

Vinter

(Bf mars- maj) 
Ett vinterlandskap med frost och snö, är riktigt vackert, ett riktigt Narnia landskap. Varm choklad, många pauser och filtar. Under fotograferingen använder vi värmepåsar som skyddar lite mot kylan.

GRAVIDFOTOGRAFERING VINTERTID

Att fotograferas under vintern kan både vara vackert och kallt. Det är väldigt vackert ute med frosten som täcker träden, snön som ligger vackert i både skog och mark, med lite sol blir det ett riktigt vackert landskap. Har du sett filmen Narnia? Det är precis så det blir när man är ute och fotograferar en vacker vinterdag.

Under en fotografering vintertid tar vi många pauser så du får upp värmen, jag använder mig av filtar, en varm morgonrock och varm dryck.
I filmen nedan kan du se hur mysig en vinterfotografering kan gå till.

Martina

Mitt namn är Martina Bjurelid, jag är 31 år och bor med min man och våra två döttrar i en villa utanför Uppsala. Får självklart inte glömma våran hund Nikita som är 9 år.
Jag älskar att vara ute i naturen och när tiden finns till  packar jag och familjen en väska med fika och åker ut på äventyr till antingen havet eller ett naturreservat.
Jag är en glad och avslappnad person som älskar att träffa nya människor. 

Bokning

Skicka in er bokningsförfrågan till mig som finns längst ner på sidan. Skriv gärna vad det är för bilder ni vill ha, om det är syskon som ska vara med på bild och om ni har en plats ni gärna vill bli fotograferade på.
Jag kommer svara er så fort som möjligt om ett möjligt datum då fotograferingen kan äga rum. 

Fotograferingen

Vi ses någonstans i Uppsala beroende på vad du/ni önskar för typ av foton.
Har ni ett speciellt smultronställe ni vill fotograferas vid eller får jag komma med tips på fina platser? Det är helt upp till er och vad ni önskar för bakgrunder.
Självklart kan även din partner vara med på foto om ni önskar.

Önskar ni att jag kommer till en annan stad/ort i Sverige åker jag gärna ditt också, jag älskar att resa runt i vårt avlånga land och hitta nya vackra ställen att fotografera vid. Sverige har väldigt mycket vackra platser och smultronställen.
Det tillkomma reseersättning vid dessa fotograferingar.

I god tid innan fotograferingen hörs vi och bestämmer tid och plats.

Vad ska jag ha på mig

Jag har 6 olika klänningar ni kan välja bland i olika strl. Det är allt ifrån spetts till klänningar med släpp. 

Självklart går det att du använder  en egen klänning eller kjol om så önskas, jag kan hjälpa dig matcha eller ge tips och råd det är bara att fråga. Men gärna ljusa kläder

HÄR kan ni se vilka klänningar jag har att erbjuda er. Använd lösen Gravid2020

Väder

Jag fotograferar gärna precis innan solen går ner för att man får ett mjukare och magiskt ljus men självklart fotar jag även övrig tid på dagen. Skulle det vara väldigt dåligt väder är det fri ombokning och vi tittar ut en annan dag vi kan göra din fotografering.

Efter fotograferingen

Efter fotograferingen kommer jag välja ut dem bilder jag tycker är bäst, dem kommer jag sen lägga upp i ett privat webb galleri som kommer skickas till er där ni sedan har ca 1 veckor på er att välja ut de bilder ni vill ha.

Jag har olika bildpaket utöver de bilder som ingår i det paket ni valt.

Vill ni köpa förstoringar, album eller liknande kan jag hjälpa er med det för att ni ska få det som passar hemma hos er.

Tusentack för en underbar fotografering, vi är så nöjda med bilderna! Martina gjorde att vi kände oss mycket avslappnande och lyckades till och med få vår dotter att få förtroende för henne, vilket inte är det lättaste! Vi kommer definitivt återkomma! 

Linn -Österbybruk

Little baby

♥2 timmars fotografering
♥ 2-3 ombyten ( lån av klänning)
♥2 olika platser att fotografera på
♥ Inklusive 7 redigerade, högupplösta biler
♥ Tillgång till ett privat webbgalleri
♥ Fotoförstoring 30×40 cm
♥En vacker blomkrans

 

 

6500 kr

Flower baby

♥1 timmars fotografering
♥ 1ombytte ( lån av klänning)
♥ 1 olika platser att fotografera på
♥ Inklusive 3 redigerade, högupplösta biler
♥ Tillgång till ett privat webbgalleri

 

 

3700kr

BOKNINGSFORMULÄR

Bokningsförfrågan

Detta är lyx ni kan köpa till extra utanför bokningspaketet. Jag samarbetar med stylesbyAlva

Kontaktuppgifter

Martina Bjurelid
Jg Fredlundsväg 4
74732 Alunda