Fotograf Uppsala

Bjurelidsfoto

Har ni länge funderat på att få de där kärleksfulla och avslappnade bilderna på er ute i naturen men tiden har inte räckt till? Tillsammans skapar vi era vackra minnen som ni kommer kunna blicka tillbaka på!
Mina största styrkor som fotograf är att jag får er att slappna av och jag är lyhörd på era önskemål.

En fotografering hos mig ska inte kännas som en fotografering utan det ska kännas som ett äventyr där vi skrattar och har roligt tillsammans. Det är magin för att ni ska få så personliga och avslappnade bilder som möjligt. Jag har lätt för att skapa ett förtroende till barnen, där jag pratar och lär känna dem innan en fotografering.

Det tycker jag är väldigt viktigt för att dem inte ska tycka det är tråkigt utan att det blir ett roligt äventyr – ett minne för livet. Vi dansar, skrattar och blåser såpbubblor eller kanske sjunger en sång eller varför inte leka en rolig lek som familj. Vi gör er fotografering till ett äventyr att kunna minnas tillbaka på med kärlek.

parfotografering uppsala

Om Martina

Mitt namn är Martina Bjurelid, jag är 31 år och bor med min man och våra två döttrar i en villa utanför Uppsala. Får självklart inte glömma våran hund Nikita som är 8 år.

Jag älskar att vara ute i naturen och när tiden finns till packar jag och familjen en väska med fika och åker ut på äventyr till antingen havet eller ett naturreservat. Vi älskar att utforska nya platser.

Jag träffade min man för 15 år sedan genom en hemsida som hete Lunarstorm, där vi satt och skrev dagligen men vi satt även och pratade många timmar i telefonen. Vi träffades sen första gången när jag var i Stockholm hos ett par släktingar och han hade åkt Viking line med sin familj, jag var då 16 år! Jag kommer så väll ihåg fjärilarna jag hade i magen och hur nervös jag var! Vi träffades och innan han skulle gå så säger jag ska du ha en puss också eller hahah… jätte romantiskt men sen dess har det varit vi.

Under 1 års tid satt jag och pendlade ner till Oskarshamn där han bodde, tills han valde att flytta upp till mig när han hade gått klart gymnasiet. 2011 gifte vi oss borgerligt ute på en klippa med närmaste familjen ute på Gräsö. Det var en enkel vigsel men det passade oss, min syster hade bundit buketten med rosor, jag hade en vit enkel klänning och en inbakad fläta i håret.

Jag är utbildad undersköterska och har jobbat både inom äldreomsorgen, BB och på en intensivvårdsavdelning inom neuro. För 3 år sedan drabbades jag av utmattning, pga att jag fick fibromyalgi och EDS, där och då började jag förstå att jag inte kunde vara kvar inom vården för mig var det för tungt och jag hade aldrig tid med familjen.

Jag började söka efter det som skulle passa mig vad är det jag älskar och jag har alltid haft fotograferandet som hobby. Där och då bestämde jag mig för att starta eget, jag gick ner i tid på sjukhuset och började jobba som bostadsfotograf och startade upp mitt företag och det är inget jag ångrar att jag vågade göra, jag följde min magkänsla och bara körde. Idag har jag mer tid med familjen, jag kan styra mina egna tider och jag har så mycket mer ork till annat. Jag är en glad och avslappnad person som älskar att träffa nya människor.

Hundfotografering Uppsala
fotograf-bjurelidsfoto
Hundfotografering Uppsala

BOKNINGSFÖRFRÅGAN