Fineart Barn Uppsala

Konstnärliga porträtt

Barnets egna känslor och uttryck

Bjurelidsfoto erbjuder professionella och vackra konstnärliga porträtt på ditt barn i Uppsala. Att genom skratt, leende, blygsamhet eller annat humör kunna fånga vackra bilder på ditt barn. Genom fine arten kan vi skapa bilder som speglar ditt barn i både känslor och uttryck och det här kommer bli ett tillfälle som kommer ge er värdefulla och oförglömliga bilder som kommer älskas av hela familjen.

Vackert

Med vackra tyger, kläder och annan rekvisita så som blommor, hårband och kepsar. Vi kommer tillsamman överens om hur ni vill ha stylingen.​

Lugnt

Jag hjälper barnet med olika poseringar, som är lätta att förstå och som gör att ert barn ser lugnt ut på bild.

Barnets egna känslor

Vill barnet vara glad, lugn, blyg eller cool. Under fotograferingen fångar jag olika känslor och uttryck på ert barn och ni kommer få ett urval av olika bilder efter fotograferingen​
Vi hade barnfotografering tillsammans med Martina och det blev en vacker dag med strålande sol och härligt humör från fotograf som gav väldigt mycket positiva vibbar och även lattjade med barnen så dem skulle vara på humör under fotograferingen. Det bjöds på såpbubblor och lek i samband med fotograferingen. Väldigt professionellt gjort och bra bemötande gentemot barn och vuxna. Bilderna vi fick välja blev kanon bra och kunde inte varit mer glad för dessa bilder. Tusen tack för en bra dag!
 • Jag är 31 år och gift sedan 8 år tillbaka. Har 2 döttrar Cornelia & Emilia.
 • Jag fick min första dotter när jag var 18 år
 • Jag har tidigare jobbat på BB och är utbildad Doula. Är även utbildad barnundersköterska
 • Jag har aldrig varit utomlands men en dröm är att åka till Skottland och Island.
 •  Jag är väldigt morgontrött och presterar bättre på eftermiddagen och kvällen.
 •  Jag har EDS och Fibromyalgi 
 • Jag älskar att styrketräna men pga EDS och fibromyalgin kan jag inte träna på den nivån jag vill idag utan får lyssna mer på kroppen och ta allt i egen takt innan tränade jag 5 gånger i veckan.
 • Jag ÄLSKAR choklad
 • Jag älskar sommaren och värmen, vinter kan vara fin om det är en riktig vinter men jag är så frysen så jag trivs som bäst på sommaren
 • Jag jobbar som bostadsfotograf på vardagarna, något jag verkligen gillar då jag älskar inredning och det finns så mycket fina lägenheter och hus.

TILLSAMMANS SKAPAR VI KREAKTIVA PORTRÄTT AV DITT BARN.

Detta är Holly en liten tjej på 3 år! Hon såg inte Älvan i lyktan men tillsammans skapade vi magi för att fånga dessa härliga bilder på henne.

Bokning

Känner ni att ni hittat rätt fotograf? Då är ni varmt välkomna att skicka in er bokningsförfrågan längst ner på sidan. Efter er förfrågan kollar jag efter ett passande datum och tid som fungerar för oss båda. Ni får gärna i bokningsformuläret skriva hur gamla barnet/barnen är, om det är något speciellt dem gillar osv, detta kan underlätta under fotograferingen. 

I mina paket ingår det en konsultation, där vi kan gå igenom vad ni kan ha för kläder och vad som är bra att inför er fotografering.

Fotograferingen

Vi möts upp på platsen vi kommit överens om. Jag pratar med er och barnen innan fotograferingen. Framför allt för att de ska känna er mer bekväma och avslappnade. Dessutom kommer detta synas i era bilder att ni är bekväma med mig som fotograf.
Jag pratar och busar med era barn innan fotograferingen för att skapa ett förtroende till dem. Tillexempel kan vi spela musiken dem gillar, busa, blåsa såpbubblor eller något annat kul.

Efter fotograferingen

När vi fotograferat klart kommer jag börja redigera bilderna och ni kommer ha dem inom 1-2 veckor 
Ni får tillgång till ett online galleri, där ni väljer ut era bilder som ni vill ha. Ni kan även här välja vad ni vill ha för produkter så som fotoförstoringar, album eller träblock med bilderna på.
Galleriet är öppet i 1 vecka.

Frågor & Svar

Jag finns i Alunda som ligger ca 3 mil utanför Uppsala!
Det finns god bussförbindelse hit om ni kommer med buss och den stannar bara ett par hundra meter ifrån där jag bor.

Under ett samtal eller mail går vi igenom kläder och hur stylingen kommer se ut. Har ni några fina kläder ni vill barnet har går det jätte bra. Jag använder mig även av olika tyger i olika färger som ni och barnet kan få välja bland.
Vi går även igenom hårstyling!
Jag använder mig även av massa annan rekvisita som ni kan få se när ni kommer och vi kan tillsammans hjälpa åt att gå igenom vad som kan passa just ert barn.

Bilderna är leveransklara mellan 2-3 veckor men jag skickar alltid en liten tjuvkick.

Jag leverera bilderna i ett webbgalleri som är privat för er, där ni får lösenord för att komma in i det. Där kommer ni sen kunna välja ut vilka bilder ni vill ha. Allt kommer stå i det mail jag skickar ut med inbjudan till bilderna.

Vackra bilder att ha hemma på väggarna

Efter fotograferingen finns det möjlighet att göra beställningar på tex fotoförstoringar, fotoalbum eller bilder på ett fotoblock i trä.

Pris

 • Förberedelser
 • Fotograferingen ca 1-2 timmar
 • Lån av kläder och rekvisita
 • smink
 • Retuschering av bilder
 • Tillgång till webbgalleri
 • 3 bilder ingår

3200kr

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Kontaktuppgifter

Martina Bjurelid
Jg fredlundsväg 4
74732 Alunda