Robin & Linn
" Tusen tack för en underbar fotografering, vi är så nöjda med bilderna! Martina gjorde att vi kände oss mycket avslappnande och lyckades till och med få vår dotter att få förtroende för henne, vilket inte är det lättaste! Vi kommer definitivt återkomma! "

Fineart Barn Uppsala

Bjurelidsfoto erbjuder konstnärliga porträtt i avslappnad miljö.
Varje fotografering är helt anpassad efter ditt barn/barnen för att dem och ni ska få den bästa upplevelsen

Barnets egna känslor och uttryck

Bjurelidsfoto erbjuder professionella och vackra konstnärliga porträtt på ditt barn i Uppsala. Att genom skratt, leende, blygsamhet eller annat humör kunna fånga vackra bilder på ditt barn. Genom fine arten kan vi skapa bilder som speglar ditt barn i både känslor och uttryck och det här kommer bli ett tillfälle som kommer ge er värdefulla och oförglömliga bilder som kommer älskas av hela familjen.

Vackert

Med vackra tyger, kläder och annan rekvisita så som blommor, hårband och kepsar. Vi kommer tillsamman överens om hur ni vill ha stylingen.​

Lugnt

Jag hjälper barnet med olika poseringar, som är lätta att förstå och som gör att ert barn ser lugnt ut på bild.

Barnets egna känslor

Vill barnet vara glad, lugn, blyg eller cool. Under fotograferingen fångar jag olika känslor och uttryck på ert barn och ni kommer få ett urval av olika bilder efter fotograferingen​

Maria - Uppsala

" Vi hade barnfotografering tillsammans med Martina och det blev en vacker dag med strålande sol och härligt humör från fotograf som gav väldigt mycket positiva vibbar och även lattjade med barnen så dem skulle vara på humör under fotograferingen. Det bjöds på såpbubblor och lek i samband med fotograferingen. Väldigt professionellt gjort och bra bemötande gentemot barn och vuxna. Bilderna vi fick välja blev kanon bra och kunde inte varit mer glad för dessa bilder. Tusen tack för en bra dag! "
 • Martina heter jag och jag är barnfotografen i Uppsala som älskar naturen, choklad och härliga promenader i skogen.
  Bor utanför Uppsala med min man och våra två döttrar.
  Älskar att vara ute i skog och natur detta ger ett lugn och man stressar ner lite från vardagen.

  Annan kul fakta om mig:
  1. Gillar att styrketräna och gå på promenader med vår hund.
  2. jag var 19 år när vi fick vår första dotter.
  3. Inredning är en stor passion, älskar fiskebensgolv, marmor, sammet och mässing

TILLSAMMANS SKAPAR VI KREAKTIVA PORTRÄTT AV DITT BARN.

Detta är Holly en liten tjej på 3 år! Hon såg inte Älvan i lyktan men tillsammans skapade vi magi för att fånga dessa härliga bilder på henne.

Bokning

Känner ni att ni hittat rätt fotograf? Då är ni varmt välkomna att skicka in er bokningsförfrågan längst ner på sidan. Efter er förfrågan kollar jag efter ett passande datum och tid som fungerar för oss båda. Ni får gärna i bokningsformuläret skriva hur gamla barnet/barnen är, om det är något speciellt dem gillar osv, detta kan underlätta under fotograferingen. 

I paketet ingår det en konsultation, där vi kan gå igenom vad ni kan ha för kläder och vad som är bra att inför er fotografering.

Fotograferingen

Ni kommer hem till mig där vi pratar lite innan fotograferingen och ni och ert barn får vara med och välja på vad ni vill ha för rekvisita. Framför allt för att de ska känna er mer bekväma och avslappnade. Dessutom kommer detta synas i era bilder att ni är bekväma med mig som fotograf.
Jag pratar och busar med era barn innan fotograferingen för att skapa ett förtroende till dem. Tillexempel kan vi spela musiken dem gillar, busa, blåsa såpbubblor eller något annat kul.

Efter fotograferingen

När vi fotograferat klart kommer jag börja redigera bilderna och ni kommer ha dem inom 1-2 veckor 
Ni får tillgång till ett online galleri, där ni väljer ut era bilder som ni vill ha. Ni kan även här välja vad ni vill ha för produkter så som fotoförstoringar, album eller träblock med bilderna på.
Galleriet är öppet i 1 vecka.

Frågor & Svar

Jag finns i Alunda som ligger ca 3 mil utanför Uppsala!
Det finns god bussförbindelse hit om ni kommer med buss och den stannar bara ett par hundra meter ifrån där jag bor.

Under ett samtal eller mail går vi igenom kläder och hur stylingen kommer se ut. Har ni några fina kläder ni vill barnet har går det jätte bra. Jag använder mig även av olika tyger i olika färger som ni och barnet kan få välja bland.
Vi går även igenom hårstyling!
Jag använder mig även av massa annan rekvisita som ni kan få se när ni kommer och vi kan tillsammans hjälpa åt att gå igenom vad som kan passa just ert barn.

Bilderna är leveransklara mellan 2-3 veckor men jag skickar alltid en liten tjuvkick.

Jag leverera bilderna i ett webbgalleri som är privat för er, där ni får lösenord för att komma in i det. Där kommer ni sen kunna välja ut vilka bilder ni vill ha. Allt kommer stå i det mail jag skickar ut med inbjudan till bilderna.

Vackra bilder att ha hemma på väggarna

Efter fotograferingen finns det möjlighet att göra beställningar på tex fotoförstoringar, fotoalbum eller bilder på ett fotoblock i trä.

Pris

 • Förberedelser
 • Fotograferingen ca 1-2 timmar
 • Lån av kläder och rekvisita
 • smink
 • Retuschering av bilder
 • Tillgång till webbgalleri
 • 3 bilder ingår

3200kr

Bokningsförfrågan