Fineart barn Uppsala

Konstnärliga porträtt

känslor och dina barn egna uttryck

Bjurelidsfoto erbjuder professionella och vackra konstnärliga porträtt på ditt/dina barn i Uppsala. Att genom skratt, leende, blygsamhet eller annat humör kunna fånga vackra bilder på ditt barn. Genom fine arten kan vi skapa bilder som speglar ditt barn i både känslor och uttryck och det här kommer bli ett tillfälle som kommer ge er värdefulla och oförglömliga bilder som kommer älskas av hela familjen.

Vackert

Med vackra tyger, kläder och annan rekvisita så som blommor, hårband och kepsar. Vi kommer tillsamman överens om hur ni vill ha stylingen.

Lugnt

Jag hjälper barnet med olika poseringar, som är lätta att förstå och som gör att ert barn ser lugnt ut på bild.

Barnets egna känslor

Vill barnet vara glad, lugn, blyg eller cool. Under fotograferingen fångar jag olika känslor och uttryck på ert barn och ni kommer få ett urval av olika bilder efter fotograferingen

Om Martina

Mitt namn är Martina Bjurelid, jag är 31 år och bor med min man och våra två döttrar i en villa utanför Uppsala. Får självklart inte glömma våran hund Nikita som är 8 år.Jag älskar att vara ute i naturen och när tiden finns till packar jag och familjen en väska med fika och åker ut på äventyr till antingen havet eller ett naturreservat. Vi älskar att utforska nya platser.Jag är utbildad undersköterska och har jobbat både inom äldreomsorgen, BB och på en intensivvårdsavdelning inom neuro. För 3 år sedan drabbades jag av utmattning, pga att jag fick fibromyalgi och EDS, där och då började jag förstå att jag inte kunde vara kvar inom vården för mig var det för tungt och jag hade aldrig tid med familjen. Jag började söka efter det som skulle passa mig vad är det jag älskar och jag har alltid haft fotograferandet som hobby. Där och då bestämde jag mig för att starta eget, jag gick ner i tid på sjukhuset och började jobba som bostadsfotograf och startade upp mitt företag och det är inget jag ångrar att jag vågade göra, jag följde min magkänsla och bara körde. Idag har jag mer tid med familjen, jag kan styra mina egna tider och jag har så mycket mer ork till annat.Jag är en glad och avslappnad person som älskar att träffa nya människor.

TILLSAMMANS SKAPAR VI KREAKTIVA PORTRÄTT AV DITT BARN.

Detta är Holly en liten tjej på 3 år! Hon såg inte Älvan i lyktan men tillsammans skapade vi magi för att fånga dessa härliga bilder på henne.

INFO OM FOTOGRAFERING

Längst ner på denna sidan finns ett bokningsformulär ni kan fylla i med er förfrågan. Jag svarar inom 24 timmar.

Jag finns i Alunda som ligger ca 3 mil utanför Uppsala!
Det finns god bussförbindelse hit om ni kommer med buss och den stannar bara ett par hundra meter ifrån där jag bor.

När jag ser er bokningsförfrågan kommer jag höra av mig till er där vi tillsammans går igenom era förväntningar och vi bokar tillsammans in ett datum och tid som passar båda.
Blir barnet eller ni i familjen sjuka är de fri ombokning.

Under ett samtal eller mail går vi igenom kläder och hur stylingen kommer se ut. Har ni några fina kläder ni vill barnet har går det jätte bra. Jag använder mig även av olika tyger i olika färger som ni och barnet kan få välja bland.
Vi går även igenom hårstyling!
Jag använder mig även av massa annan rekvisita som ni kan få se när ni kommer och vi kan tillsammans hjälpa åt att gå igenom vad som kan passa just ert barn.

Fotograferingen tar ca 1 timme.

Mitt mål är att skapa vackra och harmoniska bilder till er. När ni kommer har jag lagt fram min rekvisita och vi går även igenom kläderna ni tagit med er. Vi diskuterar hårstylingen tillsammans och jag hjälper till med att locka, platta håret eller sätter upp i en fläta.

Bilderna är leveransklara mellan 2-3 veckor men jag skickar alltid en liten tjuvkick.

Jag leverera bilderna i ett webbgalleri som är privat för er, där ni får lösenord för att komma in i det. Där kommer ni sen kunna välja ut vilka bilder ni vill ha. Allt kommer stå i det mail jag skickar ut med inbjudan till bilderna.

Ålder: Barnet får gärna vara mellan 3 år och uppåt. Detta för att sessionen ska vara lugn och det kan kräva tålamod från ett barn.

Syskon: Absolut så får syskon vara med, man kan göra väldigt fina bilder tillsammans med syskonparet.

VACKRA BILDER ATT HA PÅ DIN VÄGG HEMMA

Efter fotograferingen finns det möjlighet att göra beställningar på tex fotoförstoringar, fotoalbum eller bilder på ett fotoblock i trä.

Pris

  • Förberedelser
  • Fotograferingen ca 1-2 timmar
  • Lån av kläder och rekvisita
  • smink
  • Retuschering av bilder
  • Tillgång till webbgalleri
  • 3 bilder ingår

3200kr

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Kontaktuppgifter

Martina Bjurelid
Jg fredlundsväg 4
74732 Alunda