Bröllop vid havet

Stort Grattis

Bröllopsfotografering i Roslagskusten

Ett bröllop vid havet, där ni går barfota på de varma klipporna eller kanske känner sanden kittla mellan tårna och hälarna sjunker ner lite för varje steg ni tar. Din vackra spetsklänning smeker marken efter dig och böljar lätt i brisen. Det doftar ljuvligt från blommorna i ditt hår, flätan är sådär slarvigt spretig när den letar sig ner över din rygg och möter klänningens spetstyg. Framför er står familjen samlad, ni ser leendena i deras ansikten och en och annan hand torkar en glädjetår. Vigselförrättare/prästen står där framför, redo att ta era löften om evig kärlek och ett lyckligt äktenskap. Söker ni en glad och avslappnad fotograf som älskar naturen och att fotografera i havsmiljö? För mig var det en självklarhet att gifta mig ute i naturen just för att jag älskar havet, det vart ett personligt och naturligt bröllop för oss. Därför gifte vi oss på ett par klippor ute på Gräsö som också är ett av våra smultronställen på somrarna. Drömmer du om ett liknande bröllop? Planerar ni för fullt och vill föreviga er vigsel ute vid havet men inte hittat rätt fotograf? Jag vill skapa fina minnen tillsammans med er!

PRINT_Fiskargränd_04

Havet/naturen

Bröllopsfotograf Uppsala

Harmoniskt

Bjurelidsfoto- bröllop i skogen

Bohemiskt

Om Martina

Jag heter Martina och är 31 år och bor i en villa utanför Uppsala med min man och våra två döttrar Cornelia och Emilia! Att vara ute i naturen är något jag och familjen älskar, så när våren kommer blir det mycket tid ute i vackra naturreservat och vid havet tillexempel brukar vi åka upp mot Hållnäshalvöarna, Norrtälje och ut på Gräsö. Jag har alltid älskat att vara ute i naturen och sen jag fick barn tillbringar jag gärna tid med familjen utomhus, med en god picknik som vi tar med oss kan vi ta rast vart vi vill men är vi ute vid havet blir det på en klippa där man kan blicka utöver havet och höra fåglarna prata! Som person är jag glad och lugn och älskar att träffa nya människor.

ROLIG FAKTA:
♥ Jag gifte mig borgerligt med min man ute på klipporna på Gräsö
♥ Jag träffade min man när jag var 16 år och i år firar vi 15 år tillsammans
♥ Jag dricker bara alkoholfria drycker
♥ Jag har aldrig varit utomlands men en stor dröm är att åka till Island och Skottland med min man. Med barnen får de bli dem klassiska så som Gran Canaria eller liknande.

Barnfotografering- Jag fotograferar er och skapar era minnen

INFO OM FOTOGRAFERING

Jag finns i Alunda en bit utanför Uppsala! Då jag älskar att upptäcka nya vackra platser reser jag gärna för att fotografera er!

Skicka in er bokningsförfrågan till mig som finns längst ner på sidan och erat datum ni ska gifta er på. Berätta gärna så mycket detaljer om er som möjligt för att se om vi matchar. Viktigast för mig är att ni känner er bekväma med mig som er bröllopsfotograf och att ni känner att vi passar ihop, därför träffas jag gärna över en fika så vi får lära känna varandra

Jag är ledig!   Vad roligt, jag tar kontakt med er och vi bokar in ett samtal på ett mysigt cafe där vi lär känna varandra bättre. Efter mötet  har ni möjlighet att göra en parfotografering, där ni kommer få 10  bilder som ingår i ert bokningspaket. Ett vackert bokningspaket kommer skickas hem till er efter mötet, där avtal och all information kommer finnas med! Jag skickar även en bokningsfaktura på 50% utav  ert valda paket som ni får via mail.​

Tyvärr är jag inte ledig!  Jag ger er gärna tips på andra duktiga kollegor.

Jag tittar alltid ut vackra platser som passar för eran stora dag. Har ni något eget smultronställe eller får jag komma med egna platser? Ni bestämmer men jag hjälper er gärna att hitta vackra platser. När vi har planeringsmötet går vi igenom eran dag, vad ni tycker är viktigt att få med? förberedelser? Vill ni ha first look? porträttbilder? Allt går vi igenom under detta möte.

På vårat planeringsmöte går vi igenom var vi kan vara och göra fotograferingen om det skulle regna. Det är alltid bra att ha en buckup plan som man kan ta till. 

Jag levererar era bilder inom 2 veckor. Bilderna är redigerade och högupplösta. Bilderna får inte ändras på något sätt efter leverans.När ni publicerar bilder får ni gärna skriva Foto:Bjurelidsfoto

ALWAYS

BRÖLLOPSMÖTE
Vi träffas över en fika, där ni kommer få berätta om era önskemål och platser. Mötet är också till för att vi ska lära känna varandra så ni känner er bekväm med mig som fotograf inför eran stora dag.

PROVFOTOGRAFERING
I samband med mötet får ni göra en provfotografering där ni får 10 st högupplösta bilder.

4 TIMMARS FOTOGRAFERING
Vigsel och bröllopsporträtt före eller efter vigsel. Fyra timmars sammanhängande fotografering. Ni bestämmer vilka delar av vigseln som är viktiga för er.

100 DIGITALA FOTON
Bilderna levereras på ett vackert USB-minne 

RESA/BOENDE
Resa och boende ingår i priset

 

14.000 kr

Togheter Forever

BRÖLLOPSMÖTE

Vi träffas över en fika, där ni kommer få berätta om era önskemål och platser. Men mötet är också till för att vi ska lära känna varandra så ni känner er bekväm med mig som fotograf inför eran stora dag.
Bor ni långt bort kan vi mötas där det passar båda parter eller genom videosamtal.

PROVFOTOGRAFERING
I samband med mötet gör vi en provfotografering! Ni får 10 bilder som ni får använda fritt!

8 TIMMARS FOTOGRAFERING
Passande för förberedelser, porträtt, vigsel, gratulationer, dukning och festlokal. Vi går igenom allt på mötet!     

BILDLEVERANS
400 bilder
Bilderna levereras på ett vackert USB-minne i en lyxig trä/linnebox tillsammans med utvalda printar!

RESA & BOENDE
Resa och boende ingår i priset

21.000 kr

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Kontaktuppgifter

Martina Bjurelid
Jg Fredlundsväg 4
74732 Alunda

Kund information Bröllop

Instagram
  • Letar du fotograf till ert bröllop? Vad är viktigt för dig när du ska välja din fotograf? Är det bildstilen, hur fotografen är som person eller är det en som känner till ställena där ni ska fotograferas?
.
Älskar du havet och roslagskusten då har ni hittat er fotograf och vill gifta er vid havet? Då har ni hittat rätt fotograf❤️
.
Det finns många vackra platser vid roslagskusten där man kan gifta sig både borgerligt eller ha vigseln i kyrka! .
I Östhammars kommun har ni societetshuset källör som dem nu rustat upp och där de är jätte fint!
I öregrund finns ett societetshus som ligger precis vid havet och bjuder på en vacker solnedgång på sommarkvällarna!😍
.
Vill du hellre gifta dig på en herrgård så finns både österbybruks herrgård och vackra Gimo herrgård😍
.
Jag känner till alla dessa ställen och många bjuder på vackra och fina platser att fotografera vid!❤️❤️
.
.
#källör #bröllop #bröllop2020 #bröllop2019 #bröllopsfotograf #bröllopsfotografering #societetshusetöregrund
  • I grunden är jag utbildad undersköterska och har jobbat inom vården sedan 2003! Jag har alltid gillat att jobba med människor och att hjälpa och stötta dem i sin vardag! 2012 började jag jobba på akademiska sjukhuset först på BB där jag hjälpte till eftersom förr barn men även föräldrar som förlorat sitt! Jag fick ta hand om dem små liven genom att ge mat, ta prover osv men även hjälpa nyblivna föräldrar med stöttning och hjälp hur de ska göra med bebisen osv! 2 år var jag där innan jag vart varslad från ett jobb jag verkligen trivdes med! Började då på neuro en avdelning där dem är för pigga för intensiven men för sjuka för en vårdavdelning! Jag hade hand om alla olika människor, stroke, hjärnblödningar, tumörer, diskbråck, Epilipsi! Det var en väldigt tuff avdelning att jobba på för ibland kom det in barn som krampa eller en person i sin egen ålder som fått en tumör! Ibland låg de bara för observation medan andra låg medvetslösa mer eller mindre! En avdelning med mycket känslor där man stötta anhöriga väldigt mycket! Jag hade alltid hand om 3 patienter, många med väldigt stort vårdbehov! .
När en kompis/gammal kollega hörde av sig som jobbar på neurologen för barn och frågade om jag ville skapa minnen till Cecilia 12 år och hennes familj för att hon har en svår epilepsi och annan neuro sjukdom tvekade jag aldrig! Mycket för att jag jobbat med såna människor men även för att jag vet hur svårt det kan bli efter operationer osv och jag ville hjälpa dem att skapa dessa minnen tillsammans! Jag hoppas verkligen Cecilia kommer tillbaka efter operationen och kan gå i sina fina skor hon visade oss, kan sminka sig men även att orka göra mer än vad hon orkar nu! Ett barn ska inte behöva vara sjuk på detta sätt utan ska få vara barn❤️❤️
.

#barn #barnfotografering
  • Cecilia en glad tjej på 12 år som älskar smink och hår!
Men under ytan så är detta en tjej som inte mår bra alls, tillbringar mycket tid på sjukhus då hon har väldigt svår epilepsi! Hon har nyligen gjort en stor operation!
.
Inget barn ska behöva vara så här sjuk hon har mycket önskningar denna tjej och jag hoppas verkligen hon kommer få uppnå dem!
.
Jag och @stylingbyalva åkte till dem innan hon skulle åka och opereras för att Hon skulle få fina minnen och få känna sig extra fin, hon vart sminkad och fick håret fixat och man såg glädjen i ögonen och mycket frågor till Alva om hur man ska göra och tänka❤️❤️
.
.
#barn #barnfotografering
  • Varför ska man boka en makeup-artist eller stylist?
.
Med hjälp av en make-up artist eller stylist kan du få göra en provsminkning innan din stora dag där ni går igenom dina önskemål! 
Brudsminkningen får ta tid det är viktigt att du som brud känner dig nöjd och bekväm med din sminkning! 
Du kommer ha en hållbar sminkning som håller under bröllopet och är snygg under fotograferingen men även under kvällens fest😊
.
På bilden sminkar @stylingbyalva, Linn på hennes stora dag och hon gör även bruduppsättning!😍
.
Hur vill du ha din brudsminkning på din stora dag? Ska du sminka dig själv eller har du en som kommer hjälpa dig med sminkningen? 😍
.
.
.
.
#bröllop2020 #bröllop2019 #bröllopsfotografering #bröllopssminkning #bröllop #bröllopvidhavet