Bröllopsfotograf

Uppsala - Roslagen -Sverige

Er underbara dag

Ett bröllop i naturen, med era nära och kära som ni bjudit in till er stora dag. Din vackra klänning smeker marken efter dig och böljar lätt i brisen. Det doftar ljuvligt från blommorna i ditt hår, flätan är sådär slarvigt spretig när den letar sig ner över din rygg och möter klänningens spetstyg. Framför er står familjen samlad, ni ser leendena i deras ansikten och en och annan hand torkar en glädjetår. Vigselförrättare/prästen står där framför, redo att ta era löften om evig kärlek och ett lyckligt äktenskap.
Välkommen till Bjurelidsfoto er bröllopsfotograf i Uppsala

NATUREN

PERSONLIGT

AVSLAPPNAT

Martina

Bröllopsfotograf med kärlek för naturen

Martina heter jag och jag är bröllopsfotografen som älskar naturen, choklad och härliga promenader i skogen.
För 16 år sedan gifte sig jag och min man det ute på ett par klippor vid havet med närmaste familjen. Ett litet och intimt bröllop för oss som älskar att vara ute i naturen. 

Annan kul fakta om mig:
1. Jag dricker bara alkoholfritt för det är godare
2. Jag älskar att styrketräna och gå på promenader
3. Jag fick min första dotter när jag var 19 år
4. Jag älskar allt som har med inredning att göra

BRÖLLOPSMÖTE

Känner ni att ni hittat rätt fotograf? Då är ni varmt välkomna att skicka in er bokningsförfrågan längst ner på sidan, så kollar vi om ert datum är ledigt. Om ert datum finns och ni känner att jag är er fotograf skickar jag er ett bröllopsavtal och vi bokar in ert första bröllopsmöte. Jag kommer även skicka er en faktura på 50% av paketpriset resterande betalas sen 10 dagar innan bröllopet.

I alla mina paket ingår det bröllopsmöte och vi bokar in ett sådan om allt känns bra, detta möte är till för att vi ska lära känna varandra bättre, vi går igenom era önskemål och vad ni känner är viktigt inför er dag. Allt för att ni ska känna er säkra med mig på eran stora dag.

PRESHOOT

I alla mina paket ingår en preshoot som ofta äger rum ihop med första bröllopsmötet. Denna fotografering brukar vara väldigt uppskattad eftersom man får stå framför kameran tillsammans. Vi lär känna varandra. Många par känner sig sen mer avslappnade vid fotograferingen på sin bröllopsdag då de fått känna på hur de känns vid en preshoot.

BRÖLLOPSDAGEN

Avslappnat och roligt det är det jag hoppas ni ska ha under porträttfotograferingen. Ni får vägledning genom hela fotograferingen och det är inga konstiga poser.
Vi går igenom på bröllopsmötena vad ni tycker är viktigt och de sakerna kommer jag fånga under er dag men självklart försöker jag få med dem där små små sakerna som kan bli fina minen.
Jag vill hjälpa er att skapa minen som ni alltid kommer bära med er från eran underbara dag.

Lugn & Trygg

Vårt bröllop kommer vi nu alltid kunna kolla tillbaka på och minnas och detta tack vare Martina! Hon var där och fångade en sådan fin stund i vårt liv, och vi är så tacksamma att det var henne vi hade där. Hon är så lugn och trygg, vi som inte är vana att bli fotograferade känner oss till ro med henne bakom kameran. Så tack Martina för att du var med och förevigade vår bröllopsdag! Detta är ju inte första eller sista gången vi anlitat dig, vi är alltid lika nöjda!

Vanliga frågor & Svar

På vårt bröllopsmöte går vi igenom om vart vi kan fotografera om det regnar, finns det en plats där ni ska ha festen, ett lusthus eller liknande. Att fotografera under ett paraply ger också fina bilder.

Hittills har jag inte behövt ställa in en fotografering pga sjukdom. Skulle det däremot handla om en allvarlig sjukdom eller en familjetragedi så har jag ett stort kontaktnät av duktiga fotografer som jag kan vända mig till för att hitta en likvärdig ersättare.

Ju tidigare desto bättre. Då jag endast tar emot ett vist antal bröllopsförfrågningar varje år. Nu har jag börjat boka för 2020 & 2021. Skicka in er bokningsförfrågan längst ner på sidan.

12 timmars bröllop

Är ni sugna på 12 timmars bröllop eller längre? Jag tar endast dessa vid förfrågningar. Skicka in er förfrågan med bokningsformuläret och klicka i vi önskar 12 timmar. 

12 timmars bröllop innebär fotografering vid förberedelser, porträtt, vigsel, mingel, middag och fest. 

ALWAYS

BRÖLLOPSMÖTE
Vi träffas över en fika, där ni kommer få berätta om era önskemål och platser. Mötet är också till för att vi ska lära känna varandra så ni känner er bekväm med mig som fotograf inför eran stora dag.

PROVFOTOGRAFERING
I samband med mötet får ni göra en provfotografering där ni får 10 st högupplösta bilder.

4 TIMMARS FOTOGRAFERING
Vigsel och bröllopsporträtt före eller efter vigsel. Fyra timmars sammanhängande fotografering. Ni bestämmer vilka delar av vigseln som är viktiga för er.

100 DIGITALA FOTON
Bilderna levereras på ett vackert USB-minne 

RESA/BOENDE
Resa och boende ingår i priset

 

14.000 kr

Togheter forever

BRÖLLOPSMÖTE

Vi träffas över en fika, där ni kommer få berätta om era önskemål och platser. Men mötet är också till för att vi ska lära känna varandra så ni känner er bekväm med mig som fotograf inför eran stora dag.
Bor ni långt bort kan vi mötas där det passar båda parter eller genom videosamtal.

PROVFOTOGRAFERING
I samband med mötet gör vi en provfotografering! Ni får 10 bilder som ni får använda fritt!

8 TIMMARS FOTOGRAFERING
Passande för förberedelser, porträtt, vigsel, gratulationer, dukning och festlokal. Vi går igenom allt på mötet!     

BILDLEVERANS
400 bilder
Bilderna levereras på ett vackert USB-minne 

En LYXIG LINNEBOX MED 10 UTVALDA PRINTAR

FOTOFÖRSTORING 30×40 cm

RESA & BOENDE
Resa och boende ingår i priset

21.000 kr

Bröllopsförfrågan

KONTAKT

kontakt@bjurelidsfoto.se

0762-209519

Kontaktuppgifter

Martina Bjurelid
Jg Fredlundsväg 4
74732 Alunda

Kund information Bröllop