Bröllopsfotograf Uppsala & Roslagskusten

Ett bröllop i naturen, där ni kan känna doften av hav eller varför inte i en skog. Din vackra spetsklänning smeker marken efter dig och böljar lätt i brisen. Det doftar ljuvligt från blommorna i ditt hår, flätan är sådär slarvigt spretig när den letar sig ner över din rygg och möter klänningens spetstyg. Framför er står familjen samlad, ni ser leendena i deras ansikten och en och annan hand torkar en glädjetår. Vigselförrättare/prästen står där framför, redo att ta era löften om evig kärlek och ett lyckligt äktenskap.

Söker ni en glad och avslappnad fotograf som älskar naturen?
För mig var det en självklarhet att gifta mig ute i naturen just för att jag älskar havet, det vart ett personligt och naturligt bröllop för oss. Därför gifte vi oss på ett par klippor ute på Gräsö som också är ett av våra smultronställen på somrarna.
Drömmer du om ett liknande bröllop? Planerar ni för fullt och vill föreviga er vigsel ute i naturen men inte hittat rätt fotograf? Jag vill skapa fina minnen tillsammans med er!

Havet/Naturen

Harmoniskt

Personligt

10 fakta om Martina

  • Jag är 31 år och gift sedan 8 år tillbaka. Har 2 döttrar Cornelia & Emilia.
  • Jag träffade min man när jag var 16 år.
  • Jag dricker bara alkoholfria drycker
  • Jag har aldrig varit utomlands men en dröm är att åka till Skottland och Island.
  •  Jag är väldigt morgontrött och presterar bättre på eftermiddagen och kvällen.
  •  Jag har EDS och Fibromyalgi 
  • Jag älskar att styrketräna men pga EDS och fibromyalgin kan jag inte träna på den nivån jag vill idag utan får lyssna mer på kroppen och ta allt i egen takt innan tränade jag 5 gånger i veckan.
  • Jag ÄLSKAR choklad, alkoholfritt bubbel
  • Jag älskar sommaren och värmen, vinter kan vara fin om det är en riktig vinter men jag är så frysen så jag trivs som bäst på sommaren
  • Jag jobbar som bostadsfotograf på vardagarna, något jag verkligen gillar då jag älskar inredning och det finns så mycket fina lägenheter och hus.

Letar ni efter bröllopslokal där ni kan ha eran vigsel eller fest? Då kan jag varmt rekommendera Högsta gård utanför Uppsala. En loge med jätte fin natur runt omkring och även djur in på knutten. Här finns även fina platser att fotografera vid.

Vanliga frågor

När behöver du boka mig?

Så fort som möjligt, just nu bokas jag inför 2020 och 2021. Så för att säkra ert datum skicka en förfrågan direkt

Jag har endast 3 tider kvar 2020. 

Jag finns i Alunda en bit utanför Uppsala! Då jag älskar att upptäcka nya vackra platser reser jag gärna för att fotografera er! Resa och boende ingår i mina bokningspaket!

Skicka in er bokningsförfrågan till mig som finns längst ner på sidan och erat datum ni ska gifta er på. Berätta gärna så mycket detaljer om er som möjligt för att se om vi matchar. Viktigast för mig är att ni känner er bekväma med mig som er bröllopsfotograf och att ni känner att vi passar ihop, därför träffas jag gärna över en fika så vi får lära känna varandra

Jag är ledig!   Vad roligt, jag tar kontakt med er och vi bokar in ett samtal på ett mysigt cafe där vi lär känna varandra bättre. Efter mötet  har ni möjlighet att göra en parfotografering, där ni kommer få 10  bilder som ingår i ert bokningspaket. Ett vackert bokningspaket kommer skickas hem till er efter mötet, där avtal och all information kommer finnas med! Jag skickar även en bokningsfaktura på 50% utav  ert valda paket som ni får via mail.​

Tyvärr är jag inte ledig!  Jag ger er gärna tips på andra duktiga kollegor.

Jag tittar alltid ut vackra platser som passar för eran stora dag. Har ni något eget smultronställe eller får jag komma med egna platser? Ni bestämmer men jag hjälper er gärna att hitta vackra platser. När vi har planeringsmötet går vi igenom eran dag, vad ni tycker är viktigt att få med? förberedelser? Vill ni ha first look? porträttbilder? Allt går vi igenom under detta möte.

På vårat planeringsmöte går vi igenom var vi kan vara och göra fotograferingen om det skulle regna. Det är alltid bra att ha en buckup plan som man kan ta till. 

Jag levererar era bilder inom 2 veckor. Bilderna är redigerade och högupplösta. Bilderna får inte ändras på något sätt efter leverans.När ni publicerar bilder får ni gärna skriva Foto:Bjurelidsfoto

PRESHOOT

I alla mina paket ingår en preshoot som ofta äger rum ihop med första bröllopsmötet. Denna fotografering brukar vara väldigt uppskattad eftersom man får stå framför kameran tillsammans. Vi lär känna varandra. Många par känner sig sen mer avslappnade vid fotograferingen på sin bröllopsdag då de fått känna på hur de känns vid en preshoot.

ALWAYS

BRÖLLOPSMÖTE
Vi träffas över en fika, där ni kommer få berätta om era önskemål och platser. Mötet är också till för att vi ska lära känna varandra så ni känner er bekväm med mig som fotograf inför eran stora dag.

PROVFOTOGRAFERING
I samband med mötet får ni göra en provfotografering där ni får 10 st högupplösta bilder.

4 TIMMARS FOTOGRAFERING
Vigsel och bröllopsporträtt före eller efter vigsel. Fyra timmars sammanhängande fotografering. Ni bestämmer vilka delar av vigseln som är viktiga för er.

100 DIGITALA FOTON
Bilderna levereras på ett vackert USB-minne 

RESA/BOENDE
Resa och boende ingår i priset

 

14.000 kr

Togheter forever

BRÖLLOPSMÖTE

Vi träffas över en fika, där ni kommer få berätta om era önskemål och platser. Men mötet är också till för att vi ska lära känna varandra så ni känner er bekväm med mig som fotograf inför eran stora dag.
Bor ni långt bort kan vi mötas där det passar båda parter eller genom videosamtal.

PROVFOTOGRAFERING
I samband med mötet gör vi en provfotografering! Ni får 10 bilder som ni får använda fritt!

8 TIMMARS FOTOGRAFERING
Passande för förberedelser, porträtt, vigsel, gratulationer, dukning och festlokal. Vi går igenom allt på mötet!     

BILDLEVERANS
400 bilder
Bilderna levereras på ett vackert USB-minne i en lyxig trä/linnebox tillsammans med utvalda printar!

RESA & BOENDE
Resa och boende ingår i priset

21.000 kr

Bröllop 2020

Ska du gifta dig 2020, det finns endast ett fåtal tider kvar att boka.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Kontaktuppgifter

Martina Bjurelid
Jg Fredlundsväg 4
74732 Alunda

Kund information Bröllop

Instagram
Instagram has returned invalid data.