Bröllopsfotograf

Uppsala - Roslagen -Sverige

DET ÄR ER UNDERBARA DAG

Ett bröllop i naturen, med era nära och kära som ni bjudit in till er stora dag. Din vackra klänning smeker marken efter dig och böljar lätt i brisen. Det doftar ljuvligt från blommorna i ditt hår, flätan är sådär slarvigt spretig när den letar sig ner över din rygg och möter klänningens spetstyg. Framför er står familjen samlad, ni ser leendena i deras ansikten och en och annan hand torkar en glädjetår. Vigselförrättare/prästen står där framför, redo att ta era löften om evig kärlek och ett lyckligt äktenskap.

Jag vill vara er trygga punkt denna dagen. Jag lägger ner mycket tid på er som brudpar och har minst 2 bröllopsmöten som vi bokar in. Jag vill lära känna er så ni känner er trygga och avslappnade med mig på bröllopsdagen.

Låt mig få bevara era minnen för resten av livet.

Naturen

Havet eller ute i skogen, väljer ni en borgerlig vigsel kan ni välja vilken plats ni ska ha bröllopet om ni vill ha en vacker blomsterbåge mot havet eller vid en herrgård. En kyrklig vigsel kan vi ta vackra och fina porträttbilder.

Naturligt

De bästa bilderna är dem där ni inte vet att jag fotar. Jag strävar alltid efter naturliga och avslappnade bilder och inga stela poser.

Personligt

Att lära känna er är viktigt för mig för att ni ska kunna känna att jag lyckats fånga er personlighet under eran dag

Varm personlighet

Vi är mycket glada att vi anlitade just Martina som vår bröllopsfotograf. Hon är lyhörd och har en varm personlighet. På planeringsmötet lyssnade hon noga på vad vi hade för tankar kring dokumentationen av vårt bröllop. Porträttfotona blev så fina - Martina vet verkligen att få ut det bästa av ljus, natur och komposition för att få fina bilder! Hon var också mycket skicklig på att fånga stämningen på bröllopsceremonin och festen i sina foton. Vi är så nöjda med fotona från vårt bröllop och vi rekommenderar varmt att anlita Martina som bröllopsfotograf.
Martina
  • Jag är 31 år och gift sedan 8 år tillbaka. Har 2 döttrar Cornelia & Emilia.
  • Jag träffade min man när jag var 16 år. Vi gifte oss på klippor ute på Gräsö med närmaste familjen.
  • Jag dricker bara alkoholfria drycker för jag tycker det är godare
  • Jag har aldrig varit utomlands men en dröm är att åka till Skottland och Island.
  •  Jag är väldigt morgontrött och presterar bättre på eftermiddagen och kvällen.
  •  Jag har EDS och Fibromyalgi 
  • Jag älskar att styrketräna men pga EDS och fibromyalgin kan jag inte träna på den nivån jag vill idag utan får lyssna mer på kroppen och ta allt i egen takt innan tränade jag 5 gånger i veckan.
  • Jag ÄLSKAR choklad, alkoholfritt bubbel
  • Jag älskar sommaren och värmen, vinter kan vara fin om det är en riktig vinter men jag är så frysen så jag trivs som bäst på sommaren
  • Jag jobbar som bostadsfotograf på vardagarna, något jag verkligen gillar då jag älskar inredning och det finns så mycket fina lägenheter och hus.

BRÖLLOPSMÖTE

Känner ni att ni hittat rätt fotograf? Då är ni varmt välkomna att skicka in er bokningsförfrågan längst ner på sidan, så kollar vi om ert datum är ledigt. Om ert datum finns och ni känner att jag är er fotograf skickar jag er ett bröllopsavtal och vi bokar in ert första bröllopsmöte. Jag kommer även skicka er en faktura på 50% av paketpriset resterande betalas sen 10 dagar innan bröllopet.

I alla mina paket ingår det bröllopsmöte och vi bokar in ett sådan om allt känns bra, detta möte är till för att vi ska lära känna varandra bättre, vi går igenom era önskemål och vad ni känner är viktigt inför er dag. Allt för att ni ska känna er säkra med mig på eran stora dag.

PRESHOOT

I alla mina paket ingår en preshoot som ofta äger rum ihop med första bröllopsmötet. Denna fotografering brukar vara väldigt uppskattad eftersom man får stå framför kameran tillsammans. Vi lär känna varandra. Många par känner sig sen mer avslappnade vid fotograferingen på sin bröllopsdag då de fått känna på hur de känns vid en preshoot.

BRÖLLOPSDAGEN

Avslappnat och roligt det är det jag hoppas ni ska ha under porträttfotograferingen. Ni får vägledning genom hela fotograferingen och det är inga konstiga poser.
Vi går igenom på bröllopsmötena vad ni tycker är viktigt och de sakerna kommer jag fånga under er dag men självklart försöker jag få med dem där små små sakerna som kan bli fina minen.
Jag vill hjälpa er att skapa minen som ni alltid kommer bära med er från eran underbara dag.

Lugn & Trygg

Vårt bröllop kommer vi nu alltid kunna kolla tillbaka på och minnas och detta tack vare Martina! Hon var där och fångade en sådan fin stund i vårt liv, och vi är så tacksamma att det var henne vi hade där. Hon är så lugn och trygg, vi som inte är vana att bli fotograferade känner oss till ro med henne bakom kameran. Så tack Martina för att du var med och förevigade vår bröllopsdag! Detta är ju inte första eller sista gången vi anlitat dig, vi är alltid lika nöjda!

Vanliga frågor & Svar

På vårt bröllopsmöte går vi igenom om vart vi kan fotografera om det regnar, finns det en plats där ni ska ha festen, ett lusthus eller liknande. Att fotografera under ett paraply ger också fina bilder.

Hittills har jag inte behövt ställa in en fotografering pga sjukdom. Skulle det däremot handla om en allvarlig sjukdom eller en familjetragedi så har jag ett stort kontaktnät av duktiga fotografer som jag kan vända mig till för att hitta en likvärdig ersättare.

Ju tidigare desto bättre. Då jag endast tar emot ett vist antal bröllopsförfrågningar varje år. Nu har jag börjat boka för 2020 & 2021. Skicka in er bokningsförfrågan längst ner på sidan.

12 timmars bröllop

Är ni sugna på 12 timmars bröllop eller längre? Jag tar endast dessa vid förfrågningar. Skicka in er förfrågan med bokningsformuläret och klicka i vi önskar 12 timmar. 

12 timmars bröllop innebär fotografering vid förberedelser, porträtt, vigsel, mingel, middag och fest. 

ALWAYS

BRÖLLOPSMÖTE
Vi träffas över en fika, där ni kommer få berätta om era önskemål och platser. Mötet är också till för att vi ska lära känna varandra så ni känner er bekväm med mig som fotograf inför eran stora dag.

PROVFOTOGRAFERING
I samband med mötet får ni göra en provfotografering där ni får 10 st högupplösta bilder.

4 TIMMARS FOTOGRAFERING
Vigsel och bröllopsporträtt före eller efter vigsel. Fyra timmars sammanhängande fotografering. Ni bestämmer vilka delar av vigseln som är viktiga för er.

100 DIGITALA FOTON
Bilderna levereras på ett vackert USB-minne 

RESA/BOENDE
Resa och boende ingår i priset

 

14.000 kr

Togheter forever

BRÖLLOPSMÖTE

Vi träffas över en fika, där ni kommer få berätta om era önskemål och platser. Men mötet är också till för att vi ska lära känna varandra så ni känner er bekväm med mig som fotograf inför eran stora dag.
Bor ni långt bort kan vi mötas där det passar båda parter eller genom videosamtal.

PROVFOTOGRAFERING
I samband med mötet gör vi en provfotografering! Ni får 10 bilder som ni får använda fritt!

8 TIMMARS FOTOGRAFERING
Passande för förberedelser, porträtt, vigsel, gratulationer, dukning och festlokal. Vi går igenom allt på mötet!     

BILDLEVERANS
400 bilder
Bilderna levereras på ett vackert USB-minne 

En LYXIG LINNEBOX MED 10 UTVALDA PRINTAR

FOTOFÖRSTORING 30×40 cm

RESA & BOENDE
Resa och boende ingår i priset

21.000 kr

Bröllopsförfrågan

KONTAKT

kontakt@bjurelidsfoto.se

0762-209519

Kontaktuppgifter

Martina Bjurelid
Jg Fredlundsväg 4
74732 Alunda

Kund information Bröllop