Barnfotografering- Jag fotograferar er och skapar era minnen
Bjurelidsfoto- bröllop i skogen

Bröllop vid havet

Stort Grattis

 Ett bröllop vid havet, där ni går barfota på de varma klipporna eller kanske känner sanden kittla mellan tårna och hälarna sjunker ner lite för varje steg ni tar. Din vackra spetsklänning smeker marken efter dig och  böljar lätt i brisen. Det doftar ljuvligt från blommorna i ditt hår, flätan är sådär slarvigt spretig när den letar sig ner över din rygg och möter klänningens spetstyg. Framför er står familjen samlad, ni ser leendena i deras ansikten och en och annan hand torkar en glädjetår. Vigselförrättare/prästen står där framför, redo att ta era löften om evig kärlek och ett lyckligt äktenskap.

Söker ni en glad och avslappnad fotograf som älskar naturen och att fotografera i havsmiljö?  
För mig var det en självklarhet att gifta mig ute i naturen just för att jag älskar havet, det vart ett personligt och naturligt bröllop för oss. Därför gifte vi oss på ett par klippor ute på Gräsö som också är ett av våra smultronställen på somrarna. 
Drömmer du om ett liknande bröllop? Planerar ni för fullt och vill föreviga er vigsel ute vid havet men inte hittat rätt fotograf? Jag vill skapa fina minnen tillsammans med er!

Bjurelidsfoto-bröllop i skogen

Så här går det till

Skicka in er bokningsförfrågan till mig som finns längst ner på sidan och erat datum ni ska gifta er på. Berätta gärna så mycket detaljer om er som möjligt för att se om vi matchar. Viktigast för mig är att ni känner er bekväma med mig som er bröllopsfotograf och att ni känner att vi passar ihop, därför träffas jag gärna över en fika så vi får lära känna varandra.

Jag är ledig!   Vad roligt, jag tar kontakt med er och vi bokar in ett samtal på ett mysigt cafe där vi lär känna varandra bättre. Efter mötet  har ni möjlighet att göra en parfotografering, där ni kommer få 10  bilder som ingår i ert bokningspaket.
Ett vackert bokningspaket kommer skickas hem till er efter mötet, där avtal och all information kommer finnas med! Jag skickar även en bokningsfaktura på 50% utav  ert valda paket som ni får via mail.

Tyvärr är jag inte ledig!  Jag ger er gärna tips på andra duktiga kollegor.

Om Martina

Mitt namn är Martina och det är jag som är fotografen bakom Bjurelidsfoto!
I en villa utanför Uppsala bor jag med min man och våra två döttrar Cornelia och Emilia!

Att vara ute i naturen är något jag och familjen älskar, så när våren kommer blir det mycket tid ute i vackra naturreservat och vid havet tillexempel brukar vi åka upp mot Hållnäshalvöarna, Norrtälje och ut på Gräsö.  Jag har alltid älskat att vara ute i naturen och sen jag fick barn tillbringar jag gärna tid med familjen utomhus, med en god picknik som vi tar med oss kan vi ta rast vart vi vill men är vi ute vid havet blir det på en klippa där man kan blicka utöver havet och höra fåglarna prata! Som person är jag glad och lugn och älskar att träffa nya människor. 

Några fakta om mig

 • Min man och jag har varit tillsammans i 15 år, vi träffades när jag var 16 år
 • När jag precis gått klart skolan fick jag reda på att jag var gravid.. 19 år och ung mamma!
 • Vi har en hund som heter Nikita
 • Jag och min man hade en borglig vigsel på ett par klippor ute på Gräsö
 • Jag dricker bara alkoholfria alternativ
 • En stor dröm är att en vacker dag få besöka Isaland och Skottland, då jag aldrig varit utomlands
 •  2016 byggde vi vårat hus ett Älvsbyhus
 • Till vardags jobbar jag som bostadsfotograf, något jag verkligen älskar då inredning och styling står mig nära
 • Att gå på varma klippor, känna lukten av hav ( det är en speciell likt) och bara njuta där och då, det är därför jag älskar havet det är en sån harmoni att sätta sig i bilen och bara åka ut mot lugnet.

fRÅGOR & SVAR

Var finns jag

Jag finns i Alunda en bit utanför Uppsala! Då jag älskar att upptäcka nya vackra platser reser jag gärna för att fotografera er!

Fotografering

Jag tittar alltid ut vackra platser som passar för eran stora dag. Har ni något eget smultronställe eller får jag komma med egna platser? Ni bestämmer men jag hjälper er gärna att hitta vackra platser. 

När vi har planeringsmötet går vi igenom eran dag, vad ni tycker är viktigt att få med? förberedelser?  Vill ni ha first look? porträttbilder? Allt går vi igenom under detta möte.

Leverans av bilder

Jag levererar era bilder inom 4 veckor. Bilderna är redigerade och högupplösta.
Bilderna får inte ändras på något sätt efter leverans. 
När ni publicerar bilder får ni gärna skriva Foto:Bjurelidsfoto.

Bjurelidsfoto- bröllopsfotografering vid havet

Samabeten

Make-up & hår

Tillsammans med Alva på Stylingbyalva erbjuder vi bröllopssminkning och håruppsättningar.

Always

BRÖLLOPSMÖTE
Vi träffas över en fika, där ni kommer få berätta om era önskemål och platser. Mötet är också till för att vi ska lära känna varandra så ni känner er bekväm med mig som fotograf inför eran stora dag.

PROVFOTOGRAFERING
I samband med mötet får ni göra en provfotografering där ni får 10 st högupplösta bilder.

4 TIMMARS FOTOGRAFERING
Vigsel och bröllopsporträtt före eller efter vigsel. Fyra timmars sammanhängande fotografering. Ni bestämmer vilka delar av vigseln som är viktiga för er.

200 DIGITALA FOTON
Bilderna levereras på ett vackert USB-minne 

RESA/BOENDE
Resa och boende ingår i priset

12.000 KR

Togheter forever

BRÖLLOPSMÖTE
Vi träffas över en fika, där ni kommer få berätta om era önskemål och platser. Men mötet är också till för att vi ska lära känna varandra så ni känner er bekväm med mig som fotograf inför eran stora dag.
Bor ni långt bort kan vi mötas där det passar båda parter eller genom videosamtal.

PROVFOTOGRAFERING
I samband med mötet gör vi en provfotografering! Ni får 10 bilder som ni får använda fritt!

8 TIMMARS FOTOGRAFERING
Passande för förberedelser, porträtt, vigsel, gratulationer, dukning och festlokal. Vi går igenom allt på mötet!     

BILDLEVERANS
400 bilder
Bilderna levereras på ett vackert USB-minne i en lyxig trä/linnebox tillsammans med utvalda printar!

RESA & BOENDE
Resa och boende ingår i priset

18.000

Lovers

BRÖLLOPSMÖTEN
Vi träffas över en fika, där ni kommer få berätta om era önskemål och platser. Men mötet är också till för att vi ska lära känna varandra så ni känner er bekväm med mig som fotograf inför eran stora dag.

Bor ni långt bort kan vi mötas där det passar båda parter.
I heldagspaketet ser jag med fördel att vi ses 2-3 gånger från det att ni bokar till bröllopsdagen. En gång tidigt i planeringen och en gång längre fram för att checka av allting.

PROVFOTOGRAFERING
I samband med mötet har vi en provfotografering, där vi fotograferar på olika vackra platser. 

12 TIMMARS FOTOGRAFERING
Jag är med er hela dagen från morgon till kväll och dokumenterar allt. Förberedelser, vigsel, porträtt, brudskål, mingel, middag och fest.  Ni får allt dokumenterat under dagen.

BILDLEVERANS
600 bilder
Bilderna levereras på ett vackert USB.minne i en lyxig trä/linnebox med utvaldra printar.

WEBALBUM
Som ni kan dela med era nära & kära för att visa dem fotona från eran stora dag.

RESA & BOENDE
Resa och boende ingår i priset

30.000:- 

Bokningsförfrågan Bröllop

Kontaktuppgifter

Martina Bjurelid
Jg Fredlundsväg 4
74732 Alunda

Kund information Bröllop

Instagram
 • Recept på lasagnen och plattorna:
.
•7-8 del mjöl ” jag använde glutenfritt ”
•4 ägg
•lite salt
• 4 msk olja ” jag använde rapsolja!
————————————
Häll i mjölet i en bunke och gör en liten grop sen knäcker du äggen och lägger dem i gropen och börjar röra om så du arbetar in äggen i mjölet! Sen gäller du i oljan och arbetar in allt i degen! Ev kan du behöva mer olja men då är det bara dutta smått så du får in allt i degen! När du fått till en fin deg lägger du den i en fryspåse eller med plastfolie och låter vila 30 min i kylen! 
När den är klar i kylen kan du skära av en bit från degen och börja kavla ut den, de ska vara väldigt tunna för att pastan inte ska bli för tjock! Alternativt köpa en pastamaskin men jag tycker det funkar att kavla ut själv och skära ut mina😊
——————————
Receptet på lasagnen finns inne hos jennys matblogg 😍 men sen höftar jag lite på allt!
 • Har ni alla haft en bra helg?🌸 .
Själva fixade vi med altanen igår, skippade lite efter att ju tvättat av den här om dagen och sen olja vi in den😊 så nu kan man äntligen dra upp planteringar och sånt kul😍 jag älskar att plantera och få fint så jag har mina ideér på hur de ska bli😊 sen hade vi vänner över på middag en vän jag inte träffat på 1 år men de var så kul att ses igen efter så lång tid!
.
Denna söndag har bara varit slapp, har regnat hela dagen så passa på att sitta vid datorn och redigera lite!
😍
.
Ny vecka imorgon och full fart massa bostadsjobb står på schemat och även planeringar inför allt som komma skall😀
.
Ha en fortsatt fin söndag kväll nu ska jag sova ❤️
.
.
#gravid #gravidveckaförvecka #gravidfotografering #bf2019
 • Godmorgon!
Ser ut att bli en underbar dag idag, får se om det blir varmt härligt😍
.
Igår kväll började vi fixa med våran altan tvättade av den med tralltvätt och sen ska den oljas in👌🏻😍 sen kan jag äntligen börja fixa så den blir mysig😍
.
Tycker ni om att pyssla och styla utomhus? Eller inomhus? Har bi några bra tips man inte får glömma när man fixar altanen?😍😍
.
.
#gravidveckaförvecka #gravidfotografering #bf2019 #bfjuni2019 #bfjuli2019
 • Jag låg och sov och behövde gå upp och kissa på morgonen! Så jag gick upp och när jag sen skulle tillbaka till sängen och hinner inte mer än sätta mig så knäpper det till inom mig och vattnet går!
.
Den känslan är helt oslagbar och shit vad med vatten det kom! Ringde min man och förklarade läget medan jag stod och höll en frottéhandduk mellan benen! Försökte behålla lugnet för att inte väcka vår andra dotter! Efter mig hade jag snigelspår efter allt vatten! Satte mig vid datorn och började kolla och ringde även förlossningen och de ville ju att man skulle komma in på en koll! Men jag viste verkligen inte hur jag skulle kunna ta mig ut i bilen utan att blöta ner allt, då slog det mig och jag satte på mig 2 libero blöjor och ja jag förstår nu varför dem har sån uppsugningsförmåga 😂😂 men med dem rann de inte så mycket vatten längre och vi åkte in på koll! Tur man var hemma när vattnet gick och inte ute❤️
.
Berätta hur gick ditt vatten när du väntade ert barn, eller gick de inte alls? Berätta gärna❤️
.
.
.
#gravid #gravidveckaförvecka #gravidfotografering #uppsala #maternityahoot
 • Är du en morgonmänniska eller kvällsmänniska?
.
Under alla mina år som undersköterska har jag alltid haft tufft att ta mig upp på morgonen och när jag gick in i väggen för 3 år sedan så vart de värre! Jag har alltid varit den som gärna sitter uppe längre på kvällarna, har jobbat nätter på sjukhuset och stormtrivts med det! Tyckte det var skönt att jobba nätter och att det var ett lugnare och trevligare tempo då!
.
Tills jag startade upp mitt egna företag och går mer än gärna och lägger mig 21:00 och sover hela natten! Men har fortfarande svårt att ta mig upp men de blir oftast lättare när vi närmar oss somrarna för då kommer kroppen igång tidigare vilket känns skönt!
.
Hur är du som person? Är du morgon eller kvällsmänniska? 😍
 • Godkväll! Hur fint är det inte att göra något med sina bilder än att bara ha dem på ett USB minne som sen glöms bort! ❤️
Jag erbjuder er att köpa till produkter efter er fotografering men självklart går det att titta och känna på produkter! Jag erbjuder er fotoförstoringar, linne/-träboxar med printar men även fotoböcker😍
.
Det blir så vackert att kunna hänga upp sina bilder på väggar och att vissa upp dem för alla som kommer hem till er!
.
#familj #familjefotografering #barnfotografering #uppsala #vår