Dags att boka in en rolig

Barn- och Familjefotografering Uppsala

Skapa personliga och kärleksfulla minnen

 Små barnfötter som springer, en mjuk hand att hålla i och skrattet från ens barn är något som värmer i en förälders hjärta. Det är de små stunderna man vill bevara men tiden springer så fort. I dagens samhälle är det så mycket stress och allt ska vara så perfekt att de saker du tänkt du ska hinna med flyger iväg.

Dina barn är bara små en väldigt kort tid och jag vill hjälpa dig att kunna minnas tillbaka till de vackra stunderna!
Då barnen leker med såpbubblor, ni busar ute på en sandstrand eller när ni sitter och kramas på en klippa en varm sommarkväll.
Jag ger er bilder från stunden som är nu och påminner dig om att du har det viktigaste jobbet som finns och det är att vara förälder för ditt/dina barn.

Tillsammans skapar vi era personliga bilder bilder med massa bus och skratt, som kommer ge er minnen för livet.

familjefotograf

LEKFULLT OCH ROLIGT

Hos mig är en familjefotografering mer en upplevelse där ni kommer få skratta och ha kul tillsammans, det innebär att det blir ett enda stort familje äventyr där det blir massa lek, skratt och andra tokigheter. Hos mig är det inga ” titta in i kameran och le” utan jag vill fånga era genuina och personliga bilder som ger er minnen för livet.

barnfotograf uppsala

EN UPPLEVELSE

Varje familj har sin egna historia och jag vill ge er en upplevelse som ni kommer minnas! Tillsammans med er väljer vi ut en fin plats som speglar er, där ni kan skapa er minnesvärda upplevelse tillsammans.
Ni kanske har en fin plats hemma hos er, på lantstället eller vid havet ditt ni alltid åker och där ni känner ett lugn och harmoni, jag följer gärna med för att skapa er historia.

familjefotograf uppsala

MAGISKT LJUS

När solen sakta börjar gå ner ( ca 1-2 timmar innan den gått ner) solen står lägre och detta ger mjuka skuggor varma färger. Att fotograferas i solnedgången är helt klart att vänta på då ljuset blir helt magiskt.

familjefotograf

Vi hade en underbar familjefotografering med Martina och är så nöjda.
Martina var mycket engagerad med massor av nya idéer för att fånga vår familj på ett naturligt sätt. Hon var lyhörd och lyssnade på våra önskemål. Det blev en trevlig och avslappnad stund. Martina skapade omedelbart ett kontakt med våra barn och de hade roligt. Vi är mycket nöjda med resultaten. 

Mercy

Familjefotografering

barn-/familjefotograf uppsala
barn-/familjefotograf uppsala
barn-/familjefotograf uppsala

Om Martina

Jag är en natur älskare som gärna åker ut på äventyr i vårt vackra land. Det får gärna gå till ett vackert fjäll i Idre, till en murrig trollskog där man kan vandra eller vid ett par rauker på Gotland.

Jag är en fotograf som jobbar med Beloved där vi genom lek, skratt och andra tokigheter får fram era genuina och personliga känslor som kommer skapa era minnen som varar för evigt. Det är inte en bara en fotografering utan ett äventyr och en upplevelse ni kommer att vilja minnas tillsammans.

Jag älskar att skapa äkta, personliga och  kärleksfulla minnen. Inga uppställda, poserande och konstiga 

 

Vill du ha en fotograf som gillar äventyr och nya vackra platser. Som är lyhörd för era önskemål före, under och efter fotograferingen. Så att fotograferingen känns både rolig och avslappnad så ni är er själva. Då är jag fotografen för er.

 
barn-/familjefotograf uppsala
barnfotograf
barn-/familjefotograf uppsala
barn-/familjefotograf uppsala

wow wow wow vilka fantastiska bilder. Du är verkligen helt grymt duktig. Helt underbara familjebilder.

Magdalena

Familjefotografering

Har ni frågor?

Nedan kan du läsa allt du behöver veta innan, under och efter fotograferingen

FAQ

barn-/familjefotograf uppsala
barnfotograf uppsala

Jag ser så fram emot att få skapa minnen åt er!

PRIS

FAMILJE-/BARN FOTOGRAFERING

Det är samma pris oavsett om ni ska fotograferas som familj eller om det bara är barnet/barnen.

Fotografering 1 – 1 ,1/2 timme
Körning till fotoplats inom Uppsala
Utlåning av rekvisita
Online webbgalleri
Välj dina favoriter från ett urval av ca 30 bilder

950 KR

barn-/familjefotograf uppsala
barnfotograf uppsala
barnfotograf
barnfotograf
barnfotograf

Bokningsförfrågan Familjefotografering