Barnfotografering Uppsala

Skapa vackra minnen tillsammans

DSC_0002

Hav/Natur

DSC_4693

Harmoniskt

Familjefotografering i solnedgången på smögenbron

Skratt/Glädje

Barnfotografering ett minne för livet

Små barnfötter som springer, en mjuk hand att hålla i och skrattet från ens barn är något som värmer i en förälders hjärta. Det är de små stunderna man vill bevara men tiden springer så fort. I dagens samhälle är det så mycket stress och allt ska vara så perfekt att de saker du tänkt du ska hinna med flyger iväg. Dina barn är bara små en väldigt kort tid och jag vill hjälpa dig att kunna minnas tillbaka till de vackra stunderna! Då barnen leker med såpbubblor, ni busar ute på en sandstrand eller när ni sitter och kramas på en klippa en varm sommarkväll. Jag ger er bilder från stunden som är nu och påminner dig om att du har det viktigaste jobbet som finns och det är att vara förälder för ditt/dina barn.Hos mig får era barn skratta och ha kul! En fotografering hos mig ska vara lättsam, avslappnad och barnen ska känna att de har roligt! Tillsammans skapar vi era bilder som ger er ett minne för livet! Vill ni ha bilder som är naturtrogna, med mycket bus och skratt då ser jag fram emot att träffa 

Om Martina

Mitt namn är Martina Bjurelid, jag är 31 år och bor med min man och våra två döttrar i en villa utanför Uppsala. Får självklart inte glömma våran hund Nikita som är 8 år.Jag älskar att vara ute i naturen och när tiden finns till packar jag och familjen en väska med fika och åker ut på äventyr till antingen havet eller ett naturreservat. Vi älskar att utforska nya platser.Jag är utbildad undersköterska och har jobbat både inom äldreomsorgen, BB och på en intensivvårdsavdelning inom neuro. För 3 år sedan drabbades jag av utmattning, pga att jag fick fibromyalgi och EDS, där och då började jag förstå att jag inte kunde vara kvar inom vården för mig var det för tungt och jag hade aldrig tid med familjen. Jag började söka efter det som skulle passa mig vad är det jag älskar och jag har alltid haft fotograferandet som hobby. Där och då bestämde jag mig för att starta eget, jag gick ner i tid på sjukhuset och började jobba som bostadsfotograf och startade upp mitt företag och det är inget jag ångrar att jag vågade göra, jag följde min magkänsla och bara körde. Idag har jag mer tid med familjen, jag kan styra mina egna tider och jag har så mycket mer ork till annat.Jag är en glad och avslappnad person som älskar att träffa nya människor.

Bjurelidsfoto-familjen smögenbron
Barnfotografering-Flicka som äter äpple

INFO OM FOTOGRAFERING

Längst ner på sidan kan ni skicka in er bokningsförfrågan. När jag ser den kommer jag kontakta er så snart som möjligt.
När vi kommit överens om en dag och tid kommer jag skicka en bokningsfaktura på 600 kr som garanterar er dag och tid!

Berätta gärna innan fotograferingen om er och om barnen. Tillexempel Hur gamla är barnen? vad gillar dem för saker? Tycker dem om att busa, blåsa såpbubblor eller leka. 

Jag finns i Uppsala. Men jag reser gärna för att träffa er!

Vi möts upp på platsen vi kommit överens om. Jag pratar med er och barnen innan fotograferingen. Framför allt för att ni ska känna er mer bekväma och avslappnade. Dessutom kommer detta synas i era bilder att ni är bekväma med mig som fotograf.
Jag pratar och busar med era barn innan fotograferingen för att skapa ett förtroende till dem. Tillexempel kan vi spela musiken dem gillar, blåsa såpbubblor eller något annat kul.

Planering inför fotograferingen:

  • Det är bra att ha ätit innan fotograferingen så barnen är mätta men ha gärna med lite extra mellanmål och dricka. Det kan behöva fyllas p med energi i pauserna för att hålla energin på topp hela fotograferingen igenom.
  •  Det är fint med ljusa kläder och klä barnen i  något de känner sig bekväma i. Undvik kläder med tryck, text och stora mönster det kan ge ett rörigt intryck på bild.
  • Ta med någon fin accessoar tex blommor, leksaker, smycken, hattar, kepsar eller något annat som barnet/barnen gillar då har dem lättare att känna igen sig och vi kan få in leken i fotograferandet
  •  Ibland är olyckan framme så extra kläder är bra att ha med utifall att
  • Blöjor
  •  Om barnet fortfarande sover under dagen, ser vi till att ta fotograferingen antingen innan vilan eller efter så barnet/barnen är pigga och glada under fotograferingen. Barnet får gärna vara vaken en stund innan vi träffas så de inte är helt nyvaket. Är barnet helt nyvaket när vi träffas kan det vara små svårt att komma igång med fotograferingen.
  • Berätta gärna vad barnen/barnet tycker om att göra. Det gör det enklare för mig att prata med dem och leka loss.

När vi fotograferat klart kommer jag börja redigera bilderna och ni kommer ha dem inom 1-2 veckor 
Ni får tillgång till ett online galleri, där ni väljer ut era bilder som ni vill ha.
Galleriet är öppet i 1 vecka.

Jag fotograferar gärna precis innan solen går ner för att man får ett mjukare och magiskt ljus men självklart fotar jag även övrig tid på dagen. Skulle det vara väldigt dåligt väder är det fri ombokning och vi tittar ut en annan dag vi kan göra din fotografering.

Jag har  olika paket där man kan köpa till extra bilder och ni kommer  även få information om olika produkter som ni kan köpa till. Allt detta får ni i ett mail innan fotograferingen.

Jag delar gärna med mig av bilder på mina sociala medier för att vissa upp hur kul vi haft det 🙂

FAMILY

 1 timmes barnfotografering

 KONSULTATION
Jag hjälper er med kläder och lite tips inför fotograferingen

4  Högupplösta bilder

1-2 platser att fotografera vid

Privat webbgalleri

 

3000 kr

FAMILY AND CHILD

1 –  timmes barnfotografering
KONSULTATION
Jag hjälper er med kläder och lite tips inför fotograferingen

 8  Högupplösta bilder

1-2 platser att fotografera vid

Privat webbgalleri

1 fotoblock runt (30cm)  eller fyrkantigt  30×40 cm

5500 kr

BOKNINGSFÖRFRÅGAN