Barnfotografering Uppsala

Bjurelidsfoto erbjuder barnfotografering i vacker och avslappnad miljö.
Varje fotografering är helt anpassad efter ditt barn/barnen för att dem och ni ska få den bästa upplevelsen

Skapa minnen för livet tillsammans som familj

Små barnfötter som springer, en mjuk hand att hålla i och skrattet från ens barn är något som värmer i en förälders hjärta. Det är de små stunderna man vill bevara men tiden springer så fort. I dagens samhälle är det så mycket stress och allt ska vara så perfekt att de saker du tänkt du ska hinna med flyger iväg. Dina barn är bara små en väldigt kort tid och jag vill hjälpa dig att kunna minnas tillbaka till de vackra stunderna! Då barnen leker med såpbubblor, ni busar ute på en sandstrand eller när ni sitter och kramas på en klippa en varm sommarkväll. Jag ger er bilder från stunden som är nu och påminner dig om att du har det viktigaste jobbet som finns och det är att vara förälder för ditt/dina barn.Hos mig får era barn skratta och ha kul! En fotografering hos mig ska vara lättsam, avslappnad och barnen ska känna att de har roligt! Tillsammans skapar vi era bilder som ger er ett minne för livet! Vill ni ha bilder som är naturtrogna, med mycket bus och skratt då ser jag fram emot att träffa 

Naturligt

Harmoniskt/avslappnat

Glädje

Avslappnade

Som tre ungdomer var vi rädda för att det skulle vara pinsamt och klumpigt, men Martina gjorde att vi kände oss väldigt bekväma, och avslappnade, och bilderna blev otroligt naturliga og representerade precis hur vi är som syskon. Hela familjen blev super nöjda med bilderna. Förutom det så hade vi det jätte kul även med dåligt väder!
Martina
  • Jag är 31 år och gift sedan 8 år tillbaka. Har 2 döttrar Cornelia & Emilia.
  • Jag fick min första dotter när jag var 18 år
  • Jag har tidigare jobbat på BB och är utbildad Doula. Är även utbildad barnundersköterska
  • Jag har aldrig varit utomlands men en dröm är att åka till Skottland och Island.
  •  Jag är väldigt morgontrött och presterar bättre på eftermiddagen och kvällen.
  •  Jag har EDS och Fibromyalgi 
  • Jag älskar att styrketräna men pga EDS och fibromyalgin kan jag inte träna på den nivån jag vill idag utan får lyssna mer på kroppen och ta allt i egen takt innan tränade jag 5 gånger i veckan.
  • Jag ÄLSKAR choklad
  • Jag älskar sommaren och värmen, vinter kan vara fin om det är en riktig vinter men jag är så frysen så jag trivs som bäst på sommaren
  • Jag jobbar som bostadsfotograf på vardagarna, något jag verkligen gillar då jag älskar inredning och det finns så mycket fina lägenheter och hus.

Bokning

Känner ni att ni hittat rätt fotograf? Då är ni varmt välkomna att skicka in er bokningsförfrågan längst ner på sidan. Efter er förfrågan kollar jag efter ett passande datum och tid som fungerar för oss båda. Ni får gärna i bokningsformuläret skriva hur gamla barnet/barnen är, om det är något speciellt dem gillar osv, detta kan underlätta under fotograferingen. När vi bokat in ett datum och tid kommer jag skicka er 50% av bokningspaketet avgift, resterande betalas efter fotograferingen.

I mina paket ingår det en konsultation, där vi kan gå igenom vad ni kan ha för kläder och vad som är bra att inför er fotografering.

Fotografering

Vi möts upp på platsen vi kommit överens om. Jag pratar med er och barnen innan fotograferingen. Framför allt för att de ska känna er mer bekväma och avslappnade. Dessutom kommer detta synas i era bilder att ni är bekväma med mig som fotograf.
Jag pratar och busar med era barn innan fotograferingen för att skapa ett förtroende till dem. Tillexempel kan vi spela musiken dem gillar, busa, blåsa såpbubblor eller något annat kul.

Efter fotografering

När vi fotograferat klart kommer jag börja redigera bilderna och ni kommer ha dem inom 1-2 veckor 
Ni får tillgång till ett online galleri, där ni väljer ut era bilder som ni vill ha. Ni kan även här välja vad ni vill ha för produkter så som fotoförstoringar, album eller träblock med bilderna på.
Galleriet är öppet i 1 vecka.

Avslappnat

Tusen tack för en underbar fotografering, vi är så nöjda med bilderna! Martina gjorde att vi kände oss mycket avslappnande och lyckades till och med få vår dotter att få förtroende för henne, vilket inte är det lättaste! Vi kommer definitivt återkomma!

FAMILY

 1 timmes barnfotografering

 KONSULTATION
Jag hjälper er med kläder och lite tips inför fotograferingen

4  Högupplösta bilder

1-2 platser att fotografera vid

Privat webbgalleri

 

3000 kr

FAMILY AND CHILD

1 –  timmes barnfotografering
KONSULTATION
Jag hjälper er med kläder och lite tips inför fotograferingen

 8  Högupplösta bilder

1-2 platser att fotografera vid

Privat webbgalleri

1 fotoförstoring  30×40 cm

5500 kr

BOKNINGSFÖRFRÅGAN