6 vackra dukningar till er stora dag

Samarbete med Högsta gård

Förra Söndagen hade jag ett samarbete med Caroline på Högsta gård. 
De har nämligen en jätte fin loge där man kan ha sin bröllops fest. Så förra Söndagen hade Caroline dukat upp 6 olika dukningar på logen som jag fotograferade och för att vissa hur man kan duka upp på sin fest men även vissa upp hur logen kan se ut uppdukad. Bläddra gärna ner och se alla dessa olika dukningar. Vi fotograferade även ett vackert brudpar och där kommer ni få se fler bilder ifrån inom kort, de blev en hel del med deras hästar som vi fick låna.

Dukning med guldkant

Detta är en dukning för den som gillar guld ( mässing) och vill sätta sin egna personliga prägel på sin dukning. Med vackra och färgglada detaljer på tallrikarna får de dukningen att sticka ut lite.

Stilfull dukning med deatljer

Svarta bestick, vikta bordsservetter med en grön kvist i och en lång spets duk gör denna dukningen till en väldigt personlig dukning för den som vågar lite mer.

Rustig höst dukning

Rustigt och elegant-  höst och med den kommer alla vackra färger fram, varför inte även ta in dem i din dukning till ert bröllop?
Ta in växter och blommor i höstens färger som garanterat livar upp på bordet.
Välj ett vackert porslin som skapar en vacker stämning ihop med alla vackra färger och ett par mässings bestick på det. Varför inte även ta in ett mjukt fårskinn som gästerna kan sitta på för att få en mer ombonad känsla vid bordet. Ett par vackra tygservetter som du tar ett snöre runt eller vackra mässing detaljer sätter du helt din egna personliga prägel på denna dukning

Enkel dukning med spets

En stilfull dukning men på ett enkelt vis. En vacker spetsduk blir en bra bas och sen ha ett silkestyg uppe på för att ge lite effekt i dukningen.Leta i gömmorna hemma kanske hittar du saker som ligger undangömda men som kan tas med i din dukning.
Genom personliga detaljer så som udda lyktor , vaser eller liknande kan det skapa en levande känsla i dukningen. 

Vit med murrgröna

Klassisk med spets

Den klassiska dukningen med spets och mycket blommor på borden, mycket vita detaljer och tunga vita servetter är detta nog den dukningen flest brudpar väljer.

Lämna ett svar