Bröllopslekar till festen – 4 gratis mallar att ladda ner

Bröllopslekar under festen är ett sätt att hålla stämningen uppe under hela kvällen och kan vara både kul och uppskattat för både brudparet och bröllopsgästerna.
Har du haft funderingar på att ha lekar på ert bröllop men inte riktigt vet vilka man ska välja bland.
Här nedan kan du gratis ladda hem mallar att skriva ut på en skrivare.

LADDA NER

Klicka i varje ruta för att kunna ladda ner de olika mallarna 😊

SKOLEKEN

En av de mest kända leken att ha på sitt bröllop. Brudparet placeras med ryggarna mot varandra på varsin stol. 

Låt bröllopsparet ta av sig skorna och ge sen sin respektive ena skon.
Toastmastern eller toastmadam läser upp ett par påståenden och brudparet får tala om vilket påstående som passar bäst in på vem av dem genom att lyfta upp sin egna sko eller sin partner.

FOTOBÅS

Ställ upp en kamera på ett stativ med en separat utlösare och  lite rekvisita så har ni ett fotobås som ger er en stämningshöjdare för både brudparet och era gäster. Alternativt är om ni köper en polaroidkamera som ni kan använda er av som ligger tillsammans med er rekvisita.

BRÖLLOPSBINGO

Alla gäster får en varsin bingobricka där det finns olika händelser som man ska pricka in. Tex “Brudparet pussas”, “maten var god”, ” ta en gruppbild vid ditt bord” 
Den som fått 5 i rad antingen lodrätt eller vågrätt skriker BINGO. Ett annat alternativ är att man ska försöka fylla i hela bingobrickan under en hel kväll.

KASTA OM ORDEN

Varje deltagare får ett formulär med vanliga bröllopsord. Problemet är att bokstäverna är omkastade. Nu är det brudparet och era bröllopsgäster som ska få fram rätt ord.

ÖVER ELLER UNDER

Hur bra känner du bruden och brudgummen? Detta är en lek med massa påståenden om bruden och brudgummen, där gästerna ska gissa vilket påstående som stämmer med att ange ifall svaret är över eller under! Under kvällen kommer ni sen få rätt svar och i rutan rätt kan ni kryssa i där ni själva kryssat i rätt svar

Ska ni ha några lekar på er dag? Dela gärna era bästa lekar

Lämna ett svar